Regelmatig zie je het te gekke merk ‘Kidsdepot’ bij ons op de blog voorbij komen. Ook nu hebben we weer zoiets gaafs gespot, namelijk vilten bloemen!

Vilten bloem voor aan de wand | KinderkamerdecoratieKan je de planten van Kidsdepot nog herinneren? Die zijn nog volop verkrijgbaar maar recent is er ook een bloem aan de collectie toegevoegd. En ook deze is zo leuk! Je kunt hem aan de muur ophangen of neerleggen en je geeft hiermee een simpele upgrade van de kinder- of speelkamer. En stiekem vinden wij hem in onze woonkamer ook niet misstaan. Kortom, talloze mogelijkheden! Ze zijn verkrijgbaar in off white, warm grey, kuba terra en kuba pink.

Vilten bloemen

Vilten bloemenvaas met bloemen | Decoratie kinderkamerMaar niet alleen bloemen aan de wand zijn toegevoegd, maar ook vazen van vilt. En ook deze vaas is wat ons betreft een Eye-catcher voor de kids. Lekker makkelijk, hij kan niet kapot vallen, er kan geen water omgaan en hij staat hartstikke leuk! Hij is gevuld met een aantal anemonen.

Bloemenvaas Drum Sticks Kidsdepot

Ook met deze bloemenvaas met Drum Sticks van KidsDepot fleur je iedere kamer of kinderkamer op. Deze bloemenvaas is gemaakt van vilt en ziet er gezellig uit.

 

(Meer informatie vind je via deze link)

 

*Deze bloemen kunnen niet als knuffel gebruikt worden.

LEES OOK: Alle tips voor een bohemian kinderkamer!