Olivia is een echte fashionista in spé. Elke ochtend wil ze haar eigen outfit uitkiezen en ook als we samen gaan shoppen wijst ze regelmatig verrassende items aan. We zijn dan ook super trots dat haar liefde voor mode niet alleen ons is opgevallen, maar ook indruk heeft gemaakt op het kindermodemerk Bampidano. Zo veel indruk zelfs, dat Olivia model mocht staan voor de nieuwe zomercollectie!Olivia voor Bampidano

Over Bampidano

Bampidano is een Nederlands kindermodemerk dat werd opgericht in 1999. Het merk, dat onder leiding van de bevlogen Liliane Heijmerink staat, heeft als motto “Wear, Love and Play”. Alle kinderkleding voldoet namelijk aan strenge eisen als het op comfort en kwaliteit aan komt. Daarnaast kiest Bampidano steeds vaker voor organic katoen om de kindermode zo duurzaam mogelijk te maken. Bij Bampidano koop je kinderkleding voor jongens en voor meisjes, van 0 tot en met 12 jaar oud.

Onze favoriet

Het leuke aan Bampidano vinden wij dat alle kindermode makkelijk te mixen en te matchen is. Hierdoor passen de outfits bij verschillende gelegenheden en kunnen ze lekker vaak gedragen worden. In de zomercollectie vinden we onder andere rokjes, shirts en longsleeves. De absolute favoriet van Olivia is een hippe jumpsuit. Deze jumpsuit zit zo comfortabel dat ze hem ook wel haar “huispak” noemt. De jumpsuit is echter zo stijlvol dat we hem ook buiten huis super graag aantrekken. Zo kan ze comfortabel spelen én ziet ze er fashionable uit. Wij combineren hem met een leuk vest of spijkerjasje. En maken de look af met sneakers.

 

Je bekijkt de items die Olivia showt en de rest van de zomercollectie van Bampidano via de volgende link:

 

Bekijk de volledige collectie HIER!