Wij kunnen niet wachten op het strand. En met het mooie weer op komst zijn waterschoentjes dan geen overbodige luxe. En daarom voor ons reden om ons te verdiepen in de nieuwe collecties en deze uiteraard met jullie te delen. Waterschoentjes, wij worden hier blij van. Je kids geen warme voetjes meer en leuk om te zien. Wij lichten een stel hippe exemplaren uit.

Waterschoentjes tips

We hebben diverse hippe merken waterschoentjes voor jullie opgezocht. Dit is nou zo’n uitvinden die ik graag eerder had willen horen toen Olivia klein was. Ze zijn ideaal voor naar het zwembad, op de camping, naar het strand, etc.

Waterschoenen Konges Sløjd

Vandaag lichten we de nieuwe zwemschoentjes uit van Konges Sløjd. Dit hippe merk klinkt je wellicht bekend in de oren want deze lichten we vaker uit bij Kinderfavorites. Vandaag lichten we de nieuwe hippe zwemschoentjes uit hun collectie voor je uit die je gewoon moet hebben voor aankomend seizoen. Ze bevatten volledige UPV bescherming en daarmee uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Met deze schoentjes trotseert jouw kleintje het strand, zwembad of de tuin in stijl en geen last van het warme zand of stenen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en al vanaf maat 20.

 

Je ziet alle modellen via onderstaande link:

 

Meer informatie vind je HIER!

Waterschoentjes Slipstop

Ook mede dankzij de schoentjes van Slipstop konden we heerlijk op de bloedhete tegels paraderen van het zwembad. Je kind merkt namelijk niets van deze ongemakken. Dit zijn lichte, waterafstotende, elastische schoenen met anti slipzool. Ze zijn verkrijgbaar in kleurrijke dessins. Andere voordelen zijn dat je kids geen zweetvoeten krijgen door het ademende materiaal, zijn gemakkelijk in gebruik en zijn gemaakt van een snel drogende, uv beschermende stof.

 

Je ziet alle modellen via onderstaande link:

 

Koop de anti-slip schoentjes HIER!

 

Ook leuk: “De vakantiemusthaves voor kids”