Yeahhh, vandaag is het weer tijd voor een leuke babykamer. Deze wordt niet alleen goed ontvangen door alle lezers, maar ik vind dit zelf ook zo’n toffe rubriek. Vandaag deelt Esmee haar babykamer. Zij is zwanger van haar eerste kindje en is aan de slag gegaan met wasi tape, zo gaaf! Esmee was razend enthousiast om haar kamer met ons te delen. En wat ben ik hier blij mee! Vandaag namelijk wederom weer een Pinterest waardige kamer voor jullie op de blog. Esmee stelt zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen mom to be Esmee

Mijn naam is Esmee Wijnaldum, 27 jaar en ik woon in Almere samen met mijn man en ons hondje Nala. Wij verwachten ons eerste kindje in april, een jongen! In het dagelijks leven ben ik administratief medewerkster bij een financieel bedrijf en in mijn vrije tijd ga ik graag shoppen, breng ik tijd door met familie en vrienden en ga ik hopelijk na mijn bevalling weer veel sporten.

Hoe het allemaal begon

Ik ben een echte controlfreak, dus zodra ik zwanger werd, wist ik meteen wat ik wilde! Eerst moest de kamer leeg. Deze stond vol met donkere meubels en laminaat, die niet goed gelegd was. Na een weekend in november bij de Praxis hadden we voor wit en lichtbruin behang gekozen en lichtgrijs/bruin laminaat. Ik had nog nooit in mijn leven behangen, dus gelukkig konden mijn ouders ons even laten zien hoe dat moest haha. Helaas is dit huis al wat ouder met veel gipsen muren, dus we wisten dat sommige delen van de muur niet mooi door het behang zouden komen. En ja hoor het behang zat erop, maar ik kon wel huilen. Er zaten zoveel lelijke plekken in de muur, die er doorheen kwamen. Een maand later kwamen de meubels en het was meteen een ander gezicht.De babykamer van EsmeeDe babykamer van Esmee

Inspiratiebron

Ik besloot om wat inspiratie op te doen voor de babykamer op Instagram en Pinterest. Daar kwam ik uiteindelijk uit op geometrische dieren, die zelf met washi tape op de muur waren geplakt. Superleuk en origineel idee en dat zou ook meteen de lelijke plekken in de muur goed verbergen! Mijn partner mocht alles op basis van een A4tje uitrekenen, per lijn, hoe groot de strook washi tape moest worden en uiteindelijk ook zelf opplakken. Als ik het had gedaan, waren er nooit een giraf en beer uitgekomen haha. Verder vond mijn partner het een leuk idee om voor het Batman thema te gaan, vandaar ook de schilderijtjes. En de kleine man heeft ook al genoeg Batman kleding in de kast hangen!de babykamer van Esmee We willen het nog opvullen met wat kleurtjes hier en daar, maar ben heel tevreden met hoe de babykamer geworden is. In het begin zal de kleine bij ons in de kamer slapen, dus het bedje is nog niet goed opgemaakt, dat komt nog.De babykamer van EsmeeDe babykamer van Esmee

Tips voor toekomstige ouders

Wij hebben, voordat we aan de babykamer begonnen, uitgetekend hoeveel ruimte er in de kamer is. Zo konden we al bedenken waar we de grote meubels zouden plaatsen en wat er dan qua ruimte over was. Voor ons was dat erg fijn! Verder wil ik als tip meegeven, dat je goed moet bedenken wat voor thema en wat voor kleuren je in de kamer terug wilt laten, komen zodat het niet te rommelig wordt.De babykamer van Esmee

2 Comments on De babykamer van Esmee

Comments are closed.