Het einde van de zomervakantie nadert en dan wordt het tijd om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De komende weken helpen wij hier een handje bij en lichten we van alles leuks uit, allemaal in de trend van ‘Back to school’. Deze keer tonen we je vijf toffe gymtassen! 

>> LEES OOK: Shirt Best Friend

5x Gymtassen

  1. Eenvoudig en mooi, maar vooral superhandig: turnzakjes met trekkoord. Hij heeft aan de binnenkant een naamlabel. Je koopt hem hier voor €11,17.
  2. Turquoise gymtas met ballonnen. Ook deze gymtas heeft aan de binnenkant een naamlabel. Je koopt hem hier voor €11,17.
  3. Deze gymtas is gevuld van de populaire unicorns. Je koopt hem hier voor slechts €6,71.
  4. Dit leuke gymtasje is van Nixnut. Een stijlvol kinderlabel dat je wellicht bekend in de oren klinkt van de kinderkleding. Ook met dit tasje mag jouw kleine spruit gezien worden. Je koopt hem hier voor €5,96.
  5. Tot slot een rugzakje van Roomblush. Ook van dit label zijn we groot fan. Naast prachtig behang koop je dit leuke exemplaar. Je koopt hem hier voor €19,00.

 

 

1 Comment on Back to school: 5x gymtassen

  1. Ik heb een leuk/stoer/basic gymtasje bij de Blokker gekocht voor maar €2,-. Maar ik denk dat bovenstaande tasjes wel iets steviger zijn.

Comments are closed.