Bij een zwangerschap betekent het niet dat je een goede cocktail aan je voorbij moet laten gaan, vooral in de zomer! Je hebt geen alcohol nodig om een feestje te bouwen en daarom delen we vandaag graag de beste tips voor mocktails, de alcoholvrije variant van de cocktail. Lees daarom snel verder voor de alcoholvrije cocktails!Vandaag delen we drie heerlijke recepten voor alcoholvrije recepten bij Kinderfavorites. Ideaal met dit mooie weer en een optimaal vakantiegevoel.Dus tijd voor een fiesta met goed gezelschap en deze drie recepten voor alcoholvrije cocktails. We delen onder andere hun Italiaanse en Cubaanse cocktail. En allemaal eenvoudig en snel te bereiden.

Alcoholvrije cocktails, mocktails

Salud, prost en sante!

Vandaag delen we drie heerlijke recepten voor alcoholvrije recepten bij Kinderfavorites. Ideaal met dit mooie weer en een optimaal vakantiegevoel.

Op weg naar Italië, met de Virgin Spritz. Kortom krijg het gevoel dat je in Italie zit met deze heerlijke, alcoholvrije cocktail!
Recepttijd: 5 minuten

Ingrediënten:
5 cl oranjebitter of Monin Orange Spritz-siroop 5 cl tonic Limonade of bruisend water ½ sinaasappel

Bereiding:
– Meng de ingrediënten in deze volgorde: de oranjebitter of de Monin-siroop zonder alcohol, de tonic en vervolgens de limonade.
– Leg ijsblokjes in een groot wijnglas.
– Tot slot, giet de cocktail in het glas, versier met een schijfje sinaasappel

Mocktail: Cubaanse cocktail

En we vliegen snel door. Dit keer is de bestemming Cuba, met de Virgin Mojito. Dit zou wel eens mijn favoriete drankje van deze zomer kunnen worden. Vandaag delen we drie heerlijke recepten voor alcoholvrije recepten bij Kinderfavorites. Ideaal met dit mooie weer en een optimaal vakantiegevoel.Recepttijd: in slechts 5 minuten te bereiden!

Ingrediënten:
½ limoen 2 theelepels basterd suiker Een paar verse muntblaadjes 30 cl bruisend water of limonade IJsblokjes of gemalen ijs

Bereiding:
– Snijd de ½ limoen in 4 kwartjes en doe ze in een glas.
– Voeg in deze volgorde toe: basterdsuiker en muntblaadjes
– Verpletter alles met een stamper.
– Tot slot, voeg het gemalen ijs en bruisend water toe.

Tip: “De mojito is te maken in alle smaken: passievrucht, aardbeien, kiwi … Je kunt dus je favoriete recept kiezen naar het seizoen of je cravings. Ook zijn de mocktails ideaal omdat je ze zonder mate kunt drinken. Handig als je de BOB bent bijvoorbeeld;)

Recept Virgin Shandy

Tot slot een alcoholvrije cocktail met mix van bier en limonade. We delen nu het recept voor een Virgin Shandy. Vandaag delen we drie heerlijke recepten voor alcoholvrije recepten bij Kinderfavorites. Ideaal met dit mooie weer en een optimaal vakantiegevoel.Dit maak je in slechts 5 minuten.

Ingrediënten:
30 cl alcoholvrij bier 15 cl limonade

Bereiding:
• Giet in een groot bierglas het alcoholvrije bier en daarna de limonade.

Tips voor het bereiden van deze cocktails zijn:
– Kantel het glas op 45 ° om te voorkomen dat er te veel schuim ontstaat.
– Voeg een beetje grenadinesiroop toe om wat kleur en smaak aan je drankje toe te voegen.

Genieten maar lieve volgers en hopen dat het mooie weer nog heel lang in ons landje blijft!

 

Dit recept komt van Joone. Deze onderneming heeft een heel leuk ouderenplatform en prachtige luiers. Hier zal je binnenkort meer over lezen bij Kinderfavorites!

1 Comment on Alcoholvrije cocktails; de lekkerste recepten!

Comments are closed.