Het is alweer tijd voor een nieuwe Budget Friday! Elke week gaan wij op zoek naar de leukste budgetitems voor jouw kleintjes. De ene week doen we dat voor boys, en de andere week voor girls. Deze week zijn de boys aan de beurt. Lees snel verder wat voor leuks wij hebben gevonden en waar je alles koopt in de nieuwe Budget Friday 1 van 2018. 

>> LEES OOK: Jaarafsluiting door Judith

Budget Friday Boys 1

Wekelijks lichten we acht items voor je uit die we budgetproof noemen. Het zijn allemaal items voor kleine prijsjes. Dat is altijd lekker shoppen, vooral wanneer de kinderen zo enorm in de groei zijn! Leuke sweaters, shirts, jassen, broeken … Alles komt aan bod in dit artikel! Je koopt alle items via bijgevoegde links. Ennuh.. Allemaal onder de €20,00. Veel shopplezier!

  1. De sjaal met wasbeersnuitje koop je hier voor €10,00.
  2. Sweatshirt met glimlach. Je koopt hem hier voor €10,95.
  3. Dit leuke sweatshirt met ronde hals en print koop je hier voor €9,95.
  4. Legging met print op de knie koop je hier voor €7,95.
  5. Stoere sneakers, we love it! Deze witte sneakers met tekeningen koop je hier voor €17,95.
  6. Het denim overhemd koop je hier vanaf €13,00.
  7. De set met trui en joggingbroek koop je hier vanaf 19,00.
  8. Tot slot een heerlijke sweater met all-over-print. Je koopt hem hier vanaf €15,00.

Wij zijn heel benieuwd of je via de blog ook je kleding koopt? Wij doen ons uiterste best om de leukste items uit te lichten en zijn dan ook altijd benieuwd of jij hierdoor voldoende inspiratie opdoet om lekker te gaan shoppen. Leuk als je dit dan ook met ons deelt via social media of hieronder in de comments.

>> LEES OOK: OOTD Girls 

Tot slot hebben wij leuk nieuws om met je te delen. Op hele korte termijn zal onze eerste vlog online komen. Abonneer je op ons kanaal zodat je zeker niets hoeft te missen! Dat doe je hier.

Happy Friday!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code