Afgelopen december was het dan eindelijk zo ver, onze reis naar Kaapstad stond voor de deur! Heerlijk naar de zon én de familie weer na een lange tijd zien. Ik had een mooi huis gehuurd via Airbnb met zwembad. Op Olivia’s verlanglijstje stond al even een zeemeerminstaart en laat ik die nou nou net gescoord hebben als kerstcadeau. Een ding is zeker, haar vakantie gaat een mega succes worden!

Zeemeerminstaart

Welk meisje droomt er niet van om als een echte zeemeermin door het water te kunnen bewegen. Olivia in ieder geval wel. Zelf vond ik het dan ook een grandioos idee om haar te verrassen met een prachtige zeemeerminstaart voor kerst. Afgelopen jaar heeft ze diverse feestjes gehad waarbij ze een les kreeg. Genieten met hoofdletters vond zij dit. Haar zeemeerminstaart komt bij Zeemeerminfeest.nl vandaan. Echt een specialist op dit gebied.

Zeemeerminstaart van Zeemeerminfeest.nl

Over Zeemeerminfeest.nl

ZeemeerminnenFeest is begonnen met het maken en verkopen van zeemeerminstaarten in 2015. Kim, hun jongste dochter, werd toen 7 jaar en wilde graag een zeemeerminfeestje. Zij zijn destijds op zoek gegaan naar zeemeerminstaarten. Echter mooie en van goede kwaliteit staarten vonden zij niet. Dit bracht haar op het idee om zelf staarten te laten maken. Dit werd groots aangepakt en al vrij snel gingen zij samen werken met zwembaden van Sportfondsen en Optisport.

Achter de schermen wordt er nauw samengewerkt met hun fabrikanten die ook regelmatig bezocht worden om alle innovaties te zien en nieuwe ideeën door te spreken. Continu wordt er verbetert en natuurlijk zoveel mogelijk mooie nieuwe kleuren ontwikkelt. De meiden krijgen op deze leeftijd echt al een eigen smaakt en hier wordt slim op in gespeeld.

Ervaring zeemeerminnenfeest.nl

Zeemeerminnenfeest heeft een breed assortiment met hoge kwaliteitseisen zeemeerminstaarten. Zelf vind ik de staarten niet goedkoop en zou hem tzt graag willen doorverkopen of aan een vriendin willen doorgeven. Enkele grote voordelen delen we graag met je: er is een dikke en stevige kwaliteit stof gebruikt, de naden worden drievoudig gestikt, de staart heeft een beschermende glimlaag zodat er niet snel een gaatje in komt, de tail tips beschermen de punten van de staart. Tot slot heeft de monovin voetvakken zodat die er niet uit schiet. Dit laatste hebben we gehad met een vorige staart en dat beviel echt totaal niet.

Zeemeerminstaart van Zeemeerminfeest.nl

Voor Olivia heb ik de zeemeerminstaart met bikini “Serena” aangeschaft. Deze set bestaat uit een zeemeerminstaart met monovin, een zwembril en een bikinitop. Hij is bedekt met zilveren stipjes die een schitterend effect gaf in de zon. Echt een eye-catcher!

Hoe trek ik een zeemeerminstaart aan?

Tot slot nog wat praktische tips. Zelf vond ik het best een uitdaging om zo’n staart aan te krijgen, maar met deze tips is het kinderspel. Geen enkel probleem om de tips ook met jou te delen. Nou moet ik er wel bij zeggen dat Olivia al lessen heeft gehad met kinderfeestjes en wellicht daarom extra vaardig in is;-)

  1. Ga aan de rand van het zwembad zitten.
  2. Schuif de zwarte monovin van onder af in de opening van de zeemeerminstaart. Trek voorzichtig aan de punt van de staart om hem over de punt van de monovin te plaatsen. Doe daarna de andere punt.
  3. Schuif de bovenkant van de zeemeerminstaart op tot over de twee voet-ingangen van de monovin.
  4. Maak de hele monovin en je voeten nat in het zwembad, dan glijden je voeten er veel gemakkelijker in.
  5. Ga met je voeten in de monovin. De eerste keer aantrekken, kan zeker bij schoenmaat 37 soms lastig zijn. De vin zal zich naar je voet zetten. Daarom is het ook beter dat elk kind steeds zijn eigen vin gebruikt.
  6. Trek de staart eerst op tot je knieën, ga dan in het water en trek de staart op tot je middel.
  7. En uittrekken? Dat doe je het best in het ondiepe water. Op deze manier blijft de zeemeermin staart lang goed, want je schuurt niet tegen de stenen buiten het zwembad.

Winactie op instagram

Omdat wij zo enthousiast zijn over de staart heb ik een toffe winactie mogen afspreken. Wat kijk ik ernaar uit om nog een meisje blij te maken. Ga daarom snel naar onze instagrampagina om kans te maken.

Klik hier op de directe link naar instagram.