Inmiddels ben ik alweer 24 weken zwanger. Mijn vorige zwangerschap was zo hectisch dat ik er niet aan toe gekomen ben om een invulboek bij te houden. Nadat Olivia was geboren heb ik dit het eerste jaar wel gedaan. En wat ben ik hier blij mee. Heerlijk doorbladeren en alle mooie momenten herbeleven. Deze zwangerschap moest daarom anders gaan. Ook van de zwangerschap zou ik een mooi boek bij gaan houden.invulboeken | KinderfavoritesBij mijn zoektocht naar het perfecte boek, kwam ik uit bij diverse webshops. Want wat zijn er veel leuke en diverse invulboeken verkrijgbaar. Voor mij sprong Maan Amsterdam er met kop en schouder boven uit. Mooie pasteltinten, duidelijke teksten en leuke quotes. Ook was er volop ruimte om ‘buikfoto’s te delen, echo foto’s, maar ook leuke weetjes, gevoelens, tips van anderen. Het is zo leuk om zo bewust met de zwangerschap bezig te zijn, ondanks alle kwalen. Want ondanks dat het met mijn gezondheid niet zo lekker gaat, doet onze kleine spruit nog altijd voortreffelijk. En hier ben ik uiteraard hartstikke trots op en niet te vergeten dankbaar.invulboeken | KinderfavoritesNu even terugkomend waar het in dit artikel om draait, het invulboek.. ‘Mijn zwangerschaps dagboek’ van Maan Amsterdam laat je elke week meerdere vragen beantwoorden. Zo is er mogelijkheid om je ideeën over het moederschap te delen, de plannen omtrent de bevalling, dingen die je moet regelen voor de bevalling en na de geboorte, te brainstormen over het geboortekaartje, je verlof, etc. Uiteraard allemaal belangrijke punten om goed over na te denken. En nu ik al moeder ben weet ik dat dit super leuk is om bij te houden en later terug te lezen. Want de ervaring kan leren dat het soms heel anders gaat lopen dan dat je van te voren in je hoofd had.. Het boek trapt af met de positieve zwangerschapstest en eindigt met de kraamweek. Nu ik dit typ klinkt dat heel ver weg, maar wat vliegt zo’n zwangerschap toch voorbij. En des te leuker als die 9 maanden dan gebundeld zijn.invulboeken | Kinderfavorites

Je koopt het boek via onderstaande link:

Koop het boek HIER!

Winactie

In samenwerking met Maan Amsterdam mogen wij een exemplaar van ‘Mijn zwangerschaps dagboek’ weggeven. En ik kan je verzekeren, hier wordt de zwangere mama heel erg blij mee!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like dit bericht op Facebook.
  • Like de Facebookpagina’s van Kinderfavorites en Maan Amsterdam.
  • Like onze Instagrampagina en de pagina van Maan Amsterdam.
  • Tag in de comments of het boek voor jezelf is om iemand anders.
  • Delen vergroot je winkans!

Veel succes.