De een noemt het noodzakelijk kwaad en de ander noemt het ontspannen om te sporten. Maar bij dat sporten komen natuurlijk wel een paar Musthaves kijken, zoals goede schoenen, muziek en mooie, comfortabele kleren. Ik deel vandaag een paar toppers in de hoop ook jou te motiveren om meer te gaan bewegen. 

Voor mij geldt dit eerste helaas nog na een berg gezondheidsproblemen. Maar ik laat de moed niet in de schoenen zakken en ben inmiddels naast het tennis ook aan het wandelen en soms zelfs hardlopen.

Sporten: 5x musthaves

Wanneer ik ga hardlopen heb ik standaard muziek op staan. Deze luister ik dan vanaf mijn mobiel en dan mogen goede oordopjes niet ontbreken. Ik twijfelde tussen een draadloze grotere koptelefoon of oordopjes. Uiteindelijk heb ik voor oordopjes gekozen, simpelweg omdat deze compact zijn. Het voordeel van deze oordopjes is ook dat ze een clip hebben waardoor je ze aan een shirt kunt vastmaken. Ook wordt er een mooie etui bij geleverd waardoor je hem ook beschermd mee kunt nemen in je tas bijvoorbeeld.sporten Ik heb de oordopjes hier gekocht voor €79,95.

sportenWat misschien wel het allerbelangrijkste is, zijn mijn hardloopschoenen, Het is een behoorlijke investering maar het is het drie dubbel waard. Goed schoeisel voorkomt namelijk blessures en dat is iets wat je je echt niet kunt permitteren in de strijd met de kilo’s. Deze Asics zijn niet alleen van hele goede kwaliteit, ze zijn ook nog eens mooi om te zien. Je koopt ze hier voor €180,00.

Wat ik zelf ook belangrijk vind is goede kleding. Ik draag eigenlijk altijd ‘dry fit’ en dit is kleding wat snel opdroogt ook wanneer je transpireert. Daarnaast zit het erg comfortabel. sport musthavesZo heb ik onder andere dit shirt van Nike. Lekker simpel en zit heerlijk. Je koopt hem hier voor €35,00.

sportenZelf loop ik altijd in een drie kwart legging of een lange legging tot aan de enkels. Bij H&M heb je leuke en vooral betaalbare leggings. Deze koop je hier bijvoorbeeld voor €34,99.

Ook een sportbh is essentieel. Zelf heb ik een grote cup en als ik geen goede ondersteuning heb doet het gewoon pijn. Noodzaak dus om een goede en stevig bh aan te schaffen. Hiervoor kan je ook bij de H&M terecht. Ik let hierbij vooral op of de stof van sneldrogend materiaal is gemaakt. sportenHet sport gewoon niet lekker als deze drijfnat wordt en blijft.. Je koopt deze BH hier voor €24,99.sporten musthaves

1 Comment on Sporten noodzakelijk kwaad?

  1. Ik schrik wel van de prijs van die oordopjes! Wat zijn die duur zeg. Maar het is natuurlijk wel fijn als ze niet uit je oren vallen. Dat is ook wel wat waard.

Comments are closed.