In huize Kinderfavorites zijn we dol op buiten sporten. Zo vinden we het belangrijk dat de kids actief bezig zijn en voldoende frisse buitenlucht krijgen. Eén van onze favoriete sporten? Dat is hockey! Aangezien we het belangrijk vinden om de schenen te beschermen én er hip uit te zien op het veld, waren we op zoek naar nieuwe hockeysokken voor de kids. Ons oog viel dan ook al snel op de duurzame en super grappige sokken van PINDAHS. Wij vertellen je graag meer over dit Nederlandse merk in dit artikel.

BEKIJK DE COLLECTIE HIER!

Over PINDAHS

PINDAHS is opgericht met als doel om te shinen op het hockeyveld. Je wilt immers niet alleen opvallen met je goede moves, maar ook met je stoere outfit. Alle sokken zijn daarom voorzien van een hippe print én een glitterrandje. Daarnaast heeft het merk duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alle sokken worden geproduceerd in Nederland en de verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal. Het materiaal van de hockeysokken – nylongarens met extra elasticiteit en polycolon – houdt je voeten bovendien lekker koel. Wel zo fijn als je over het veld aan het rennen bent. Het is bovendien een mooi idee om lief bezig te zijn voor jezelf (of de kids) én de wereld om ons heen.

PINDAHS in de spotlights

Pastelkleurtjes en luipaard printjes op de hockeysokken

De eigenaresse van PINDAHS is dol op pastelkleurtjes en luipaard printjes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je dit veel terug ziet in de collectie. Zo zijn wij helemaal verliefd op de hockeysokken “Jasmijn” die een luipaard printje en roze rand met glitters hebben. Andere favorieten zijn de hockeysokken “Lotte” (lekker vrolijke met de smileys) en hockeysokken “Anna” (met de tijdloze hartjes). En uiteraard de hockeysokken “Olivia” hebben wij met veel plezier aangeschaft! De sokken zijn zelfs zo leuk en praktisch dat je ze ook tijdens het voetballen of andere sporten waarbij je scheenbeschermers gebruikt zou kunnen dragen. Alle sokken zijn unisex en verkrijgbaar in verschillende maten. Ook voor grotere meiden ben je hier aan het juiste adres. Ze zijn verkrijgbaar t/m maat 36-41. Kortom, voor een bredere doelgroep!

Pindahs in de spotlights

Wat is jouw favoriete hockeysok van PINDAHS? En houden jouw kids ook van buiten sporten? Laat het ons weten in een comment!

Pindahs in de spotlights

BEKIJK DE COLLECTIE HIER!