Pakjesavond in aantocht! Hier thuis hangen de lijstjes van Liam en Olivia al even klaar. Een cadeau wat Olivia absoluut niet mag ontbreken is een LOL Surprise modepop. En laten wij nou leuk nieuws hebben; wij mogen er maar liefst vier sets van weggeven! Ken jij ze al?

LOL Surprise

Deze OMG-modepoppen maken graag stijlvol plezier met hun vriendinnen en laten zien wie ze zijn op de catwalk. Missy Frost is fenomenaal, fantastisch en klaar voor haar modetransformaties! Ze heeft de hulp nodig van hele leuke meiden om op de cover van het tijdschrift Fashion B.B. te komen. Heerlijk frutselen en modeoutfits samenstellen!

OOK LEUK: LOL Surprise viert verjaardag!

Missy Frost heeft een heel mooi gezichtje, perfect gestyled haar en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Elke LOL Surprise OMG Fashion Show Style Edition-pop is inclusief transformerende mode, glamoureuze accessoires, kledinghanger, poppenstandaard, haarborstel en paspop!

LOL Surprise winactie

Winactie LOL Surprise

Om de komende feestdagen wat gezelliger te maken mogen we in samenwerking met Amazon maar liefst vier sets weggeven. De hulp Sinten en Pieten van Amazon.nl zijn druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor de schoencadeautjes, pakjesavond en kerst. Ze hebben onderzocht welk speelgoed het meest verkocht is afgelopen jaren en dit resulteerde in een lijst van populairste speelgoed. Leuk nieuws, wat een van de favorieten mogen wij maar liefst vier keer weggeven. We gaan dus heel veel kinderen én ouders blij maken in deze dure tijd;-)

LOL Surprise winactie

Wat kan je winnen?

4x LOL Surprise pakket bestaande uit

  • LOL Doll: Missy Frost
  • LOL Surprise Doll

Hoe maak je kans?

  • Volg ons op Instagram @kinderfavorites
  • Like het bericht
  • Deel in het bericht zoveel mogelijk andere ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s die ook grote fans van LOL kennen!
  • Laat hieronder in de reacties weten waarom jij wilt winnen;-)

LOL Surprise winactie

Dinsdag 29 November maken we de winnaars bekend via deze pagina! Heel veel succes lieve allemaal!