In ons vorige huis hadden we wit gestucte en geverfde wanden. Makkelijk op te fleuren met een mooie poster of muursticker. Maar in ons nieuwe huis wilde ik wat anders. Het moest een mooi kinderbehang worden en ik ging het internet afspeuren. Wat een walhalla en wat ging er een wereld open van merken behang. Wij delen onze favoriete merken .

Kinderbehang

Ons huis krijgt steeds meer behangprintjes en moet eerlijk bekennen, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Onderstaande merken `zijn mijn favoriete behangwerken voor in de kinderkamer.

1. Kinderbehang Roomblush

Behang kinderkamer Roomblush met bladeren en bloemen | KinderkamerdecoratieWe trappen af met het kinderbehang van Roomblush. Dit behang verveelt nooit en brengen regelmatig nieuwe collecties uit. Iedere keer weten ze ons te verrassen. Helemaal in de trendkleuren maar met een eigen en originele twist.

2. ‘Happy Rabbits ‘ Behang van deKornik

(Fotocredits: deKornik. Je koopt dit behang bij Deugniet & Co)

Dit behang wint het volgens ons in de categorie ‘Schattig en stijlvol’. Wat een Eye-catcher! Zeer delicaat patroon, kleine elementen – dit behang is meer een zoete aanvulling op het decor dan het hoofdthema. Dankzij zijn subtiliteit past dit behang in elk interieur. Altijd een goede keuze, een veilige keuze.

3. Kinderkamerbehang Little Sleepy Animals Dark’ van deKornik

Slapende dieren op prachtig Behang van deKornik | KinderkamerdecoratieFotocredits: deKornik en is verkrijgbaar bij Deugniet & Co

Dit behang van DeKornik heeft een prachtig patroon van slaperige dieren. Dit behang van kleine slaperige dieren zal van elke kamer een sprookjeskamer maken. Stijlvol, lief en in engelse stijl. Het behang is verdeeld in strepen.

LEES OOK: Bohemian kinderkamer, alle tips op een rij!

4. Claas fotobehang jungle van Karwei

Van het Claas fotobehang jungle beige zal je kind helemaal blij worden. Het behang heeft een vrolijke print en is eenvoudig aan te brengen. Voor een zo goed mogelijk resultaat dienen de te beplakken oppervlaktes droog, egaal van kleur en vlak te zijn. Dit behang is ook te koop in een lichtblauwe of groene uitvoering en is onderdeel van onze collectie Claas kinderbehang.

Van het Claas fotobehang jungle beige zal je kind helemaal blij worden. Het behang heeft een vrolijke print en is eenvoudig aan te brengen. Voor een zo goed mogelijk resultaat dienen de te beplakken oppervlaktes droog, egaal van kleur en vlak te zijn. Dit behang is ook te koop in een lichtblauwe of groene uitvoering en is onderdeel van onze collectie Claas kinderbehang.

5. Behang Annet Weelink Design

Safaribehang van Annet Weelink | Kinderkamer behang

(Fotocredits: Annet Weelink)

Deze unieke print is met de hand getekend door Annet en daarna geprint op behang papier. Het heeft een ultieme ‘wauw’ factor. Het is niet goedkoop maar je krijgt er een absoluut pronkstuk voor. Beschikbaar als vliesbehang of vinylbehang. Het is ook zeker de moeite waard om haar website te bezoeken om rond te kijken voor inspiratie voor de rest van het huis.

LEES OOK: De mooiste posters voor de kinderkamer

6. Behang May and Fay

Behang met zeemeerminnen van May and Fay | meisjeskamer behang

(Fotocredits: May and Fay)

Het behang Mermazing is één van de vele pareltjes uit hun collectie. Behang Mermazing is een vrolijk behang vol kleurrijke zeemeerminnen, regenboogjes en zeeplanten voor de kinderkamer met bruine-, beige- en blauwe kleuren. Kleuren die goed passen bij de laatste woontrends. Maar ze snappen het helemaal als volwassenen ook vrolijk worden van dit behang, bijvoorbeeld voor een creatieve werkruimte. Het behang heeft een luxe uitstraling door een subtiele leerstructuur.

7. Kinderbehang Ferm living

Dierenbehang met koala | Kinderbehang van Ferm Living

(Fotocredits: Ferm Living)

Het Koala behang in de kleur grijs met artikelnummer 191 van Ferm Living is een ontwerp wat behoort tot de uitgebreide behangcollectie van het vooraanstaande Deense merk.

8. Ocean Stories van Jimmy Cricket

Ocean Stories kinderbehang van Jimmy Cricket | mooi behang voor kinderkamer

(Fotocredits Jimmy Cricket)

Het nieuwe behang van Jimmy Cricket met de sprookjesachtige creaties van Mrs Mighetto. Het behangpapier van Jimmy Cricket is op non-woven papier gedrukt. Het is van een hoge kwaliteit en kleine vlekken kunnen eventueel worden afgenomen met een vochtige doek.

9. Kinderbehang Fleur des fleur

Safari behang van Fleur des Fleur | Het leukste kinderbehang

(Fotocredits: Fleur des Fleur) 

Toen ik zwanger was van Liam wist ik eigenlijk al vrij snel wat ik met zijn kamertje wilde; er moest iets van zijn Zuid Afrikaanse roots in terugkomen en iets met dieren. Dat dit ’the big five’ werd, lag dan ook al snel voor de hand. En in mijn zoektocht voor dit perfecte op maat gemaakte behang kwam ik terecht bij Fleur des Fleur. Zij maakt echt zulke mooie behang. En ook de mogelijkheid was er om deze dieren terug te laten komen. Wat ons betreft een behang dat helemaal bij ons paste en we zijn hier nog altijd zo ontzettend blij mee!