Iedereen die als kind een brilletje heeft gehad, weet hoe belangrijk het is dat een kinderbril lekker zit én er leuk uit ziet. Toch blijkt het in de praktijk niet zo makkelijk te zijn om een leuke kinderbril aan te schaffen. Veel kinderbrillen zien er suf uit of blijken in de praktijk niet goed bestand te zijn tegen een valpartij of woest spelletje. Bij Junior & Junior brillen besloten ze daarom een complete collectie met stoere en hippe kinderbrillen te ontwerpen. De kinderbrillen zijn naast mooi, ook stevig én duurzaam. In dit artikel vertellen we je graag meer over dit leuke merk en de belangrijke missie van dit label brillen!

Over Junior & Junior

Junior & Junior brillen is opgericht door twee moeders en ervaringsdeskundigen: Marieke en Jasmine. Beide hebben als kind een bril gedragen en weten hierdoor als geen ander waar een goede kinderbril aan moet voldoen. Daarnaast heeft Jasmine twee kinderen die ook een bril op sterkte dragen. Toen ze op zoek gingen naar een leuke bril, verbaasden ze zich hoe beperkt het aanbod was. Om hier verandering in te brengen, besloten de dames zelf een brillenmerk op te zetten. De kinderbrillen voldoen aan strenge eisen wat betreft looks én functionaliteit. Een kinderbril moet namelijk tegen een stootje kunnen!

Junior & Junior kinderbrillen | Kinderfavorites

Bekijk de volledige collectie HIER!

 

Wat maakt de brillen van Junior & Junior zo leuk?

Junior & Junior heeft een belangrijk doel. Het merk wil kinderen namelijk een confidence-boost geven met de leuke kinderbrillen. Het is belangrijk dat je kind zich geweldig, zelfverzekerd en comfortabel voelt met de bril op. De brillen zijn bovendien speciaal ontworpen voor kinderen en dus flexibel, buigbaar en niet al te kwetsbaar. Ook tijdens het spelen blijft de bril goed op zijn plek zitten. Junior & Junior biedt daarnaast de optie om de brillen thuis te passen. Zo kan je kind in alle rust verschillende modellen passen, zonder hijgende verkopers in jullie nek. Tot slot staan zij voor eerlijke prijzen, kwaliteit en duurzaamheid. Elk kind verdient namelijk een mooie en kwalitatief goede bril!

Junior & Junior kinderbrillen | Kinderfavorites

Bescherm de ogen van je kind

Junior & Junior hebben tot slot een belangrijke missie: namelijk het beschermen van de ogen van kinderen. Doordat kinderen steeds meer én langer naar beeldschermen kijken, gaan de ogen van veel kinderen achteruit. Hoewel we beeldschermen natuurlijk niet helemaal kunnen verbannen, kunnen we wel een aantal dingen doen om te voorkomen dat de ogen van je kinderen beschadigen. De belangrijkste tip van dit mooie merk zelf? Dat is om de kids lekker veel buiten te laten spelen! Maar mocht je meer willen lezen over de bescherming van de kinderogen? Lees hier dan meer op 20202

Fan van de praktische én leuke kinderbrillen

Hoewel Olivia en Liam voorlopig nog geen bril nodig hebben, zijn we wel fan geworden van Junior & Junior brillen. Wij ontvingen een box met onze vier favoriete brillen. Zo konden we thuis passen om onze uiteindelijk favoriet uit te kiezen. De kinderbrillen zien er écht leuk uit en zijn scherp geprijsd. Daarnaast is het voor veel ouders altijd handig om gewoon thuis te kunnen passen in plaats van een bezoek te moeten brengen aan een (drukke) winkel. Tot slot hebben merken met een mooie missie altijd een streepje voor bij Kinderfavorites. Het beschermen van de ogen is dan ook zeker iets waar wij ons voor inzetten! We wilden deze tip daarom graag delen met onze trouwe volgers.

 

Bekijk de volledige collectie HIER!

 

Heeft jouw kind een bril? En waar moet een goede kinderbril volgens jou aan voldoen?

Junior & Junior kinderbrillen | Kinderfavorites