Een ketting maken van flesdoppen, zo veel mogelijk tandenstokers in je baard steken of een enorm scheetkussen ontwerpen: niets is te gek voor de wereldrecords in het Guinness Book of World Records. Dit leuke boek blijft dan ook verbazen, en is iets waar de kinderen (en stiekem ook de ouders) niet snel op uitgekeken raken. Het Guinness Book of World Records vinden wij dan ook een echte musthave voor in elk huishouden en de perfecte cadeautip voor kinderen van alle leeftijden. Want met (voor)lezen en door boeken bladeren kun je volgens ons niet vroeg genoeg beginnen!Een ketting maken van flesdoppen? Niets is te gek voor de wereldrecords in het Guinness Book of World Records. Wij delen onze ervaringen in deze review.

Het Guinness Book of World Records 2020

Het Guinness Book of World Records 2020 staat weer vol met ruim 4000 gekke, originele en grappige records. Ook Nederland wordt weer in het boek vertegenwoordigd, onder andere met een sportrecord van Kjeld Nuis. Daarnaast is er dit jaar extra veel aandacht voor robots. Door de leuke illustraties is het boek een echte aanrader voor zowel jong als oud en typisch een boek waar je uren doorheen kunt snuffelen. Is jouw kind een echte mini Freek Vonk? Ontdek dan de speciale Guinness World Record Wildernis editie. In dit kinderboek staan allerlei leuke en leerzame weetjes over het dierenrijk.

Doneren

Kinderfavorites doneert elk jaar weer kinderboeken aan een aantal goede doelen. Dit jaar besloten we ook een aantal boeken aan de school van Olivia cadeau te doen. Eén van de boeken die we hebben gegeven is het Guinness Book of World Records. En wat blijkt dit boek in de smaak te vallen bij de klasgenoten van Olivia! Hoewel de kindjes nog niet kunnen lezen, zoeken ze dagelijks in het boek naar mooie afbeeldingen en vragen ze de juf regelmatig om een stukje voor te lezen. De originele records zorgen voor een hoop gelach, verbazing en spannende verhalen voor het thuisfront.

LEES OOK: Op avontuur met de Banwood kinderfietsen!

Ben je nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeau? Of wil je gezellig samen met je kind eindeloos door een kinderboek bladeren? Dan kunnen wij je dit boek van harte aanraden!

 

Het Guinness Book of World Records koop je via deze link:

 

Koop het boek HIER!