Bij Olivia hadden wij een fotokaart als geboortekaartje. Deze vinden wij nog altijd ontzettend mooi. De foto was gemaakt door een vriendin die ik al vanaf haar geboorte ken. Hoe bijzonder was het dat zij dan deel uitmaakte van zo’n bijzonder moment? Voor Liam wilden wij vooral Regans roots meenemen. Een gepersonaliseerd geboortekaartje voor Liam, dat was onze wens. Wij hebben hem zelf samengesteld bij Lief Moment. Perfecte service en fijn contact.

Ons geboortekaartje

We wilden een geboortekaartje laten maken met één of meerdere jungledieren. Verder had ik voor de bevalling al een persoonlijke jingle laten schrijven door Elianne. Dit is echt een leukerd die voor ons YouTubekanaal onze jingle had gemaakt en voor vele andere grote YouTubers hun nummers inzingt. Deze tekst wilde ik dan ook laten terugkomen op de kaart. Zo werd het echt van ‘ons’. We haalden inspiratie van Instagram af en kwamen uiteindelijk in contact met Lisanne van Lief Moment. Zij heeft een eigen onderneming met onder andere geboortekaartjes en accessoires. Een gepersonaliseerd geboortekaartje voor Liam, dat was onze wens. Wij hebben hem zelf samengesteld bij Lief Moment. Perfecte service en fijn contact.Zo verkoopt zij stenen letters die een enorme eye-catcher zijn in Liam’s kamer. Maar ook haar sluit- en lakzegels zijn een aanrader. Wij voelden direct een klik met haar en ik ben echt laaiend enthousiast over alles wat zij maakt. Reden te meer om Lizanne vandaag in het zonnetje te zetten bij Kinderfavorites. Wij stelden haar enkele vragen!

Wanneer is Lief Moment ontstaan?
“Toen er werd gevraagd wat ik wilde gaan doen toen ik mijn diploma in ontvangst nam, was het al duidelijk dat ik voor mezelf wilde werken. In het verleden heb ik al eens een webshop gehad samen met een vriendin. Toen zij in verwachting was, kwamen er steeds meer baby-/kindgerelateerde artikelen. Toen haar dochtertje geboren was, bleek ik zelf in verwachting. Alle puzzelstukjes vielen toen op hun plek: ik wilde geboortekaartjes maken. De webshop die wij toen samen runden, sloten we door omstandigheden. Hier heb ik veel van geleerd. Maar ik wilde mijn zwangerschap ‘vastleggen’ met het geboortekaartje. Op dat moment wist ik: ik start een webshop. Tijdens de zwangerschap wist ik precies hoe mijn webshop eruit moest komen te zien. En zo is Lief Moment geboren.”

Waar haal je de inspiratie vandaan?
“Op diverse plekken: uit gesprekken, mijn zoontje, de natuur, maar ook van mijn klanten. Doordat diverse producten op maat gemaakt kunnen worden, ontstaan er dankzij deze samenwerkingen met klanten toffe items. Maar ik vind het bijvoorbeeld ook heerlijk om even naar het strand te gaan, de geur, de wind en het wandelen. Hierdoor ontstaat er rust in mijn hoofd en ruimte om met mijn ideeën aan de slag te gaan.”

Wat maakt jou onderscheidend ten opzichte van andere ondernemers in dezelfde branche?
“Bij Lief Moment kan ik de papa’s en mama’s (in spe) van A-Z helpen. De bekendmaking van de zwangerschap, het geboortekaartje, accessoires voor de babykamer en natuurlijk de geboorteposter. Alle producten zijn gemaakt uit liefde, waarbij ruimte is voor de klant om mee te denken voor een item met persoonlijke touch. Ondanks dat de artikelen zijn gericht op geboorte, zijn ze zo vormgegeven dat het ook mooi staat in de woonkamer.”

Wat zijn jouw toekomstplannen (als jullie hier eventuele plannen over kunnen delen uiteraard)?
“Momenteel ben ik vooral achter de schermen bezig met nieuwe features voor de webshop. Ik ga er nog niet te veel over delen, maar het sluit aan op het onderscheidend zijn ten opzichte van andere ondernemers. Ook ga ik meer voor andere ondernemers doen. Dit deed ik al, bijvoorbeeld logoborden maken of lakzegels op maat en/of met logo van de ondernemer. Hier komt een speciaal gedeelte voor binnen de webshop, wat dus vooral voor andere ondernemers interessant is.”

Onze ervaring
Omdat de bevalling bijna samenviel met de verhuizing naar ons klushuis, hadden we ervoor gekozen om de kaartjes uit te stellen. Mijn gezondheid liet het niet toe om bezoek te ontvangen en ook in huis was het één grote chaos. We hebben uiteindelijk na zo’n week of 7 de kaartjes verstuurd. Achteraf gezien was dit prima. Zo hadden we ook uitgebreid de tijd om na te denken over onze wensen voor het kaartje. Een gepersonaliseerd geboortekaartje voor Liam, dat was onze wens. Wij hebben hem zelf samengesteld bij Lief Moment. Perfecte service en fijn contact.Het leuke aan Lisanne vinden wij dat zij heel goed met ons meedacht en ook haar ideeën sloten feilloos aan bij onze wensen. Kortom, een echte match! Haar service was uitmuntend en ze kwam goed haar afspreken na. In onze situatie was dat extra fijn, omdat het al zo’n hectische tijd was. Kortom, mocht je op zoek zijn naar een kaartje?! Lisanne van Lief Moment is een aanrader!Een gepersonaliseerd geboortekaartje voor Liam, dat was onze wens. Wij hebben hem zelf samengesteld bij Lief Moment. Perfecte service en fijn contact.

 

Meer informatie vind je via onderstaande links:

 

Bekijk de volledige collectie HIER!

 

Koop de lakzegels HIER!

 

Koop de beton letters HIER!

 

Kijk hier ons geboortefilmpje met aankondiging. Het blijft voor ons zo mooi en perfect allemaal!

1 Comment on Het geboortekaartje van Liam

Comments are closed.