Duinrell in Wassenaar is ongetwijfeld één van de bekendste pretparken van Nederland. De vrolijke kikker, het geweldige waterpark en de spannende attracties spreken namelijk jong én oud aan. Ook wij hebben onlangs een bezoekje gebracht aan Duinrell. Na al het thuiszitten waren we wel even toe aan een gezellig familie-uitje. We vertellen je in dit artikel graag meer over onze ervaring in het pretpark en de leuke plannen die Duinrell op de agenda heeft staan! Duinrell is het populaire attractiepark. Naast het TIkibad heeft Duinrell en prachtig pretpark en camping. Een aanrader voor de hele familie.Duinrell viert dit jaar namelijk haar 85e verjaardag en laat dit absoluut niet onopgemerkt voorbijgaan. Lees daarom snel verder.

Vernieuwingen en acties bij Duinrell

Duinrell bestaat in 2020 maar liefst 85 jaar. Dit moet natuurlijk groots gevierd worden met een hoop vernieuwingen en bijzondere acties op het pretpark. Hoewel Duinrell nog niet al te veel wilt verklappen over de komende acties, beloven ze wel dat het super feestelijk en extra gezellig wordt op het park dit jaar. Qua vernieuwingen hebben onder andere de camping, de entree, het restaurant en de indoor speeltuin een flinke upgrade gekregen. Zo is de camping uitgebreid met lodgetenten en kampeerplekken met privé sanitair. De indoor speeltuin “Rick’s Fun Factory” is bovendien twee keer zo groot geworden. Dit is natuurlijk ideaal voor op een regenachtige of koude dag! Daarnaast zijn ook enkele Duinrell attracties, zoals de Bumper Frogs, onder handen genomen.

Dino-actie in de maand oktober

De hele maand oktober staat Duinrell in het teken van dino’s. Door het hele park zijn 20 levensechte dino’s verstopt waar je naar op zoek kunt. Tussen de speurtocht door leer je meer over dino’s en breng je natuurlijk een bezoekje aan de attracties. Zo leren de kids hoe de dino’s leefden en wat voor voedsel de dino’s graag aten. Daarnaast kun je mee doen aan de speciale winactie. Degene die de leukste foto of video over de Duinrell dino’s deelt op social media, kan een weekendje weg op het vakantiepark winnen! In de herfst staat het pretpark er extra mooi bij, waardoor een originele foto of film maken vast moet lukken. En ook als je niet wint, heb je een mooie blijvende herinnering aan jullie dagje weg gemaakt. Let op: de dino-actie geldt alleen in de maand oktober! Dino-liefhebbers moeten er dus snel bij zijn.

Reserveren bij Duinrell

Meedoen aan de dino-speurtocht is helemaal gratis. Bij de entree kunnen alle bezoekers de benodigdheden voor de speurtocht ophalen. Omdat het pretpark maar een beperkt aantal gasten kan ontvangen, is vooraf reserveren bij Duinrell verplicht. Je hebt hierbij de keuze uit twee soorten tickets. Bezoek bijvoorbeeld alleen het attractiepark, of ga voor de optie om na de attracties in het Tikibad te mogen duiken. Meer informatie over de tickets én direct reserveren doe je natuurlijk via de website. Uiteraard kun je je bezoek aan Duinrell ook combineren met een overnachting op het vakantiepark. Alle gasten van het vakantiepark hebben in de maand oktober gratis toegang tot het pretpark en de dino speurtocht. Een leuker uitje voor de herfstvakantie of een gezellig weekendje weg kunnen wij niet bedenken!

Onze review van Duinrell

Wie ons actief via de Stories op Instagram volgt, heeft ons dagje uit al kunnen volgen. Omdat we net als velen onder ons niet op vakantie gingen met het gezin, wilde we er toch wat leuks van maken door dagjes weg te gaan. Een van de hoogtepunten was Duinrell. Er was volop rekening gehouden met de restricties rondom corona. Zo was er onder andere een maximaal aantal mensen in het park waardoor we niet lang in de rij hoefde te staan. Dat was dan weer een voordeel van het nadeel van de ‘coronatijd’.

De kinderen in het pretpark

Liam is nu 18 maanden en er waren ook volop activiteiten om samen met hem te doen. Dat vond ik wel een must want had er goed geen gevoel bij om hem de hele dag in de kinderwagen te laten zitten. Voor Olivia was het een groot feest. Dit was het eerste jaar dat ze groot genoeg was om in de meeste attracties toegelaten te worden. Een echte heldin want geen attractie was haar te hoog, te snel of te eng.

Praktische informatie Duinrell

Entree
Ticket met hele dag entree voor het park vanaf €19,95 p.p
Ticket met hele dag entree en 2 uur Tikibad vanaf €27,50 p.p
Tikibad vanaf 16.00, 4 uur toegang vanaf €17,50
Kinderen tot 2 jaar zijn gratis (legitimatie verplicht

Parkeren
Parkeren kan op P1/P2/P3. Bij aankomst op het parkeerterrein krijg je een parkeerkaart. Reken bij vertrek af bij de P-betaalautomaten. Parkeren kost € 10,-.

Meer informatie over het meest actuele nieuws, de openingstijden en meer vind je via onderstaande button.

 

Klik HIER voor de actuele info!