De eerste scholen zijn weer begonnen en ook onze kids mochten weer aan de bak. Wat hadden de kids er hier thuis zin in! En dan is het tijd om op zoek te gaan naar toffe ‘back to school items’. De komende dagen zal je hier ook volop inspiratie vinden en een van de musthaves is een toffe drinkbeker. Ieder schoolkind heeft immers een beker nodig. En wanneer jouw kroost nog niet naar school gaat, ga je er ongetwijfeld regelmatig op uit zodat een drinkbeker ook altijd van pas komt. Kortom, lees snel verder en shop jouw favoriete exemplaar!

De leukste drinkbekers voor je op een rij gezetdone by deer drinkbeker

We trappen af met de drinkbekers van Trixie. Dit prachtig label staat de eindeloze verbeelding van het kind centraal.

Drinkbekers van TrixieEen drinkbeker is een must voor alle kids, ongeacht de leeftijd. Wij delen merken zoals trixie, Flip & Sip en meer.

Je koopt de bekers HIER!

De collectie bestaat uit alle basisbenodigdheden en decoratieve elementen van kwaliteitsvolle bad- en bedproducten, alle benodigdheden voor een gezellige maaltijd en handige accessoires voor onderweg. En niet onbelangrijk, wat wij ook met een warm hart toedragen, de duurzaamheid staat in de breedste zin van het woord centraal. En dit uit zich op verschillende vlakken. Denk hierbij aan een eerlijke productieproces en eerlijke stoffen die een lange levensduur garanderen. Maar omdat we ons in dit artikel beperken tot de drinkbekers lichten wij onze favorieten graag voor je uit. Zij verkopen twee formaten, namelijk 350 milliliter en 500 milliliter.  Via deze link zie je de volledige collectie. Zo is het konijn favoriet van Olivia en voor Liam ben ik laaiend enthousiast over de beer. Maar er is nog zoveel meer.

Drinkbeker Flip & Sip

Drinkbekers zijn een must voor alle kids, ongeacht de leeftijd. Wij delen merken zoals trixie, Flip & Sip en meer.

Je koopt de drinkbekers HIER!

Deze handige flip & sip drinkbeker van Sugarbooger is ideaal om mee te nemen naar school. Door de haak die aan de dop zit kun je de drinkbeker makkelijk uit de lunchtas halen of eraan vast maken. De fles heeft een siliconen drinktuit en extra rietje. De beker is gemaakt van tritan, een ecovriendelijke stof die voedsel veilig bewaart zonder geurtjes en vlekken. Hij is verkrijgbaar met flamingo’s en met vosjes en je koopt hem onder andere bij Little King Arthur.

De drinkflessen van de Hema drinkbekers van Hema

Je koopt de drinkbekers HIER!

Ook de Hema heeft volop leuks in hun assortiment. Dit is slechts een greep en zijn al verkrijgbaar vanaf €2,50.

MepalDrinkbekers van metaal

Je koopt de drinkbekers HIER!

Uiteraard mag Mepal ook niet ontbreken in dit overzicht. Hun degelijke producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en kan je vele kanten mee op. Zo kan je gaan voor een effen beker in talloze kleuren, maar ook zelf een ontwerpen. Leuk om ook cadeau te doen of jouw kleine spuit mee te verrassen of samen te ontwerpen via de website. En nieuw dit seizoen zijn de Isoleerflessen in diverse prints.

Done by Deer Drinkbekers Done by Deer

Je koopt deze set HIER!

Knoeien is verleden tijd wordt er geschreven over deze drinkfles. Dit vind ik altijd een riskante uitspraak omdat mijn kids toch altijd een mogelijkheid lijken te vinden om te knoeien. Maar goed, laten we het positief blijven bekijken. Deze mooie sets zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en kunnen in de vaatwasser. Ook ideaal!

Liewood drinkbekers Drinkbekers Liewood

Je koopt de drinkbekers HIER!

Liewood is zo’n merk waar wij alles van willen aanschaffen. Zo ook deze drinkbekers.

Drinkbekers A Little Lovely Company

Drinkflessen A little Lovely Company

Je koopt deze drinkflessen HIER!

Deze drinkflessen hebben een handige drinktuit waarmee knoeien verleden tijd is. Ideaal voor naar school of onderweg en leuk om te combineren met een matchende lunch box of rugzak. Is het rietje kapot of erg vies? Dan vervang je hem eenvoudig met een nieuw rietje. Leuk: de drinkfles komt met een gratis stickervel! Let op! De drinkfles is niet geschikt voor de afwasmachine of magnetron.