Regelmatig ontvangen wij kijktips voor Cartoon Network, zo ook voor februari. Deze ware zo leuk dat we ze je niet willen onthouden. Lees daarom snel verder voor de tips over de helden van Teen Titans Go en de vrienden van Cartoonito.

Bij Kinderfavorites volgen we graag de laatste trends en voorzien je graag van tips & tricks.

Over Cartoon Network

Cartoon Network is een divisie van Warner Bros. Discovery en het nummer 1 wereldwijde netwerk voor animatieseries. Zij bieden het beste in originele content voor kinderen en gezinnen met hits als Apple & Onion, Ben 10, Craig of the Creek, De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe,The Amazing World of Gumball, Teen Titans Go!, We Baby Bears en nog veel meer. Cartoon Network is te zien in meer dan 185 landen, in meer dan 450 miljoen huishoudens en in 33 talen. Het netwerk inspireert de volgende generatie makers en vernieuwers door het publiek te betrekken bij de combinatie van creativiteit en technologie. De bekroonde sociale initiatieven Stop Pesten: Spreek je Uit en Cartoon Network Buddy Network zijn vaak gebruikte bronnen voor kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar hulpmiddelen die helpen bij het omgaan met het voortdurende probleem van pesten.

Ivandoe bij Cartoon Network

Mis de start van hoofdstuk 5 – Reis naar de Adelaarsberg niet, met elke dag een nieuwe aflevering. Zal Ivandoe eindelijk zijn zoektocht voltooien en de Gouden Veer vinden? Laten we het samen uitzoeken!

cartoon nentwork | kijktips februari

Ga samen met Ivandoe op reis, vanaf 12 februari elke dag om 15.00.

Teen Titans

De Teen Titans nemen Cartoon Network over! Ze nemen je mee naar hun heldenwereld en doen je grootste krachten ontwaken. Het is tijd voor actie, gekke avonturen, onbeperkt plezier en superkrachten. De film Teen Titans Go! vs. Teen Titans zal worden uitgezonden tijdens de Takeover.

Vergezel de Teen Titans Go tijdens hun gekke avonturen, vanaf 3 februari elk weekend om 10.40.

Cartoonito

Speciaal voor de jongere kijkers verwelkomt Cartoon Network verschillende Cartoonito vrienden voor een leuke ochtend. Met shows als Batwheels, Grizzy & The Lemmings, The Tom & Jerry Show en Bugs Bunny Builders.

Bekijk de leukste afleveringen van je Cartoonito vrienden, elke dag om 9.00 uur.

Winactie

Tot slot mogen wij een leuk perspakket verloten via Instagram. Ik zal hieronder de directe link delen, een gemak dient de mens;-)

Klik hier om direct naar onze pagina te gaan.