Goed nieuws en slecht nieuws in één artikel. We trappen af met goed nieuws! Buurman & Buurman heeft recent weer een klapper van een bioscoophit gelanceerd, namelijk Bakken en Grillen.

Wij vinden het heerlik om met de kids naar de bioscoop te gaan. Een van de grote voordelen is dat je niet weersafhankelijk bent en ook kan je hier gemakkelijk kaarten voor reserveren. Daarmee een ideaal uitje voor deze vakantie met het wisselvallige weer. En ook voor kinderpartijtjes bijvoorbeeld is dit een aanrader. Het slechte nieuws is dat dit de laatste bioscoopfilm van dit duo zal zijn. Iets wat wij thuis erg jammer vinden want zodra het deuntje van Buurman en Buurman bij Liam ten gehore komt, is het feest en kan alles om hem heen even gestolen worden.

Buurman & Buurman

Sinds 5 juni hebben de bioscopen weer hun deuren geopend en vanaf dat moment verscheen ook het allerlaatste avontuur van ieders favoriete buurmannen in de Nederlandse bioscopen. In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, draait vanaf 5 juni 2021 in de Nederlandse bioscopen. Bakken en grillen | Buurman & Buurman bioscoopfilmAl jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen, boeken, klokken, dekbedden en pluche.

Film bakken en braden van Buurman & Buurman

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Zo duiken ze voor dit avontuur samen de keuken in en dat wordt weer hilarisch. Val jij van je stoel van het lachen?

OOK LEUK: Vakantietips voor kinderen!

Preview