Bij Kinderfavorites zijn we altijd enthousiast over de nieuwste L.O.L. Surprise!-sets. Olivia’s collectie groeit met de dag en haar vriendinnen komen maar al te graag spelen. Deze keer nemen we je mee in twee gloednieuwe speelsets vol creativiteit en waterplezier: de ‘Make A Mermaid’ en ‘Hair Beads’ speelsets!

Stylingplezier met de ‘Hair Beads’-set van L.O.L. Surprise

Met de ‘Hair Beads’-set kunnen kinderen volop experimenteren met vrolijke haarstijlen voor hun favoriete L.O.L. Surprise! minifiguurtjes, de Tots. De set bevat kralen die eenvoudig in het haar kunnen worden bevestigd nadat het nat is gemaakt. Zo kunnen kinderen de meest creatieve kapsels maken, en als het water opdroogt, blijven de kralen stevig zitten. Het leukste? Je kunt de kralen keer op keer verplaatsen en aanpassen voor eindeloos stylingplezier. Voor nog meer speelplezier is er ook een uitgebreide haarsalon speelset beschikbaar, compleet met opbergruimte en allerlei accessoires. Deze keer nemen we je mee in twee gloednieuwe speelsets vol creativiteit en waterplezier: de ‘Make A Mermaid’ en ‘Hair Beads’ speelsets!

Ontdek de magische wereld van ‘Make A Mermaid’

De ‘Make A Mermaid’-lijn is perfect voor kleine dromers die gek zijn op zeemeerminnen. Deze set bevat verrassingsballen in de vorm van een vissenkom, waarin je pas bij het openen ontdekt welke pop je krijgt. Wat deze set zo bijzonder maakt, is dat kinderen hun eigen zeemeerminstaart kunnen maken met het bijgeleverde mengsel, dat in de vorm van de staart wordt gegoten. De grotere Tweens-poppen uit deze lijn hebben een magische staart die van kleur verandert zodra deze in aanraking komt met water – perfect om mee te spelen in bad! De betoverende Tots en Tweens zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen accessoires om te verzamelen en te combineren.

OOK LEUK: L.O.L Surprise

Beschikbaarheid en adviesprijzen

De nieuwe L.O.L. Surprise!-producten zijn nu verkrijgbaar bij winkels zoals Intertoys, Bol.com en Top1Toys. Hier zijn de adviesprijzen:

•L.O.L. Surprise Hair Beads Tots – €12,99

•L.O.L. Surprise Hair Beads Salon – €54,99

•L.O.L. Surprise Mermaids! Tweens – €17,99

•L.O.L. Surprise Mermaids! Tots – €12,99

•L.O.L. Surprise Mermaids! Baby Sisters – €5,99

Deze speelsets zijn een fantastische toevoeging aan elke L.O.L. Surprise!-verzameling en staan garant voor urenlang speelplezier. Laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop en duik samen in de magische wereld van L.O.L. Surprise!