Wanneer je met kids op vakantie gaat, wordt het een andere vakantie dan wanneer je alleen met je partner of vriendinnen weg gaat. Toen Olivia nog baby was, ging zij overal mee in de draagzak. Maar nu zij een peuter is, moesten wij toch ook aantrekkelijke uitjes voor haar bedenken. Ik deel dan ook graag dé hotspots in Kaapstad voor kids.Ondanks dat Olivia alles leuk vindt en erg makkelijk is, hoef ik niet een hele middag op een terras van het zonnetje te gaan genieten. Omdat wij in december ruim 6 weken naar Kaapstad gingen, werd het ook tijd om leuke uitjes met haar te gaan ondernemen. Alleen maar leuk, want die zijn er in Kaapstad genoeg. Ik deel graag onze favorieten.

5x hotspots in Kaapstad met kids

Ratanga Junction

Dit is een gaaf pretpark in Kaapstad, wat echt een aanrader is. Tal van stoere attracties wisselen zich af door het hele park. Maar ook aan de kleinere kinderen is gedacht. Zo was er voor Olivia onder andere een treintje waar we in konden zitten, een autobaan en een baan waar zij op een motor kon rijden.hotspots in Kaapstad met kids Wat was ze stoer he?!
De entree kost R179 (€12,75) voor volwassenen en R95 voor kinderen onder de 1.3m. Wanneer je naar de website gaat, kan je regelmatig tickets tegen een gereduceerd tarief kopen. Dit kan soms aanzienlijk schelen. De website vind je hier.

Boulders Beach

Een andere hotspot is Boulders Beach. Hier kan je namelijk pinguïns spotten op het strand. Dit blijf ik een aparte gewaarwording vinden, aangezien ik deze dieren met ijs en kou associeer. Maar nu bevind je je op een prachtig strand, waar je op vlonders deze dieren van dichtbij kunt bewonderen en fotograferen.hotspots Kaapstad met kidsDe Entree kost R70 per persoon.

Butterfly World

Dit is een vlindertuin met een kleinschalige dierentuin er om heen. Hier was ook een leuke show waar wij met Olivia aan deelnamen. Zo werd er van alles verteld over diverse reptielen en konden er dieren worden aangeraakt. Dit was voor de waaghalzen onder ons, want mij zie je niet zo snel een slang aanraken.hotspots kaapstad met kidshotspots kaapstad met kidsMeer informatie vind je hier.
De entree is R80 voor volwassenen en voor kinderen R45.

Grand West

Grand West is een groot soort winkelcentrum waar je van alles kunt doen. Zo is er een ijsbaan, restaurants, speelhallen, bowlingbaan, bioscoop en karten. Hier is echt voor ieder wat wils, jong en oud. En daarmee een absolute aanrader voor hotspots in Kaapstad met kids.hotspots in kaapstad met kidsMeer informatie vind je hier.

Shoppingmalls

In Kaapstad heb je reusachtige shoppingmalls. Hier is, naast een oase aan leuke winkels, ook veel vertier voor kids. In december was er zelfs een skibaan gemaakt. Maar ook heb je er een mini dierentuin met slangen (Shoppingmall Canal Walk). Wij waren vooral in V&A Waterfront te vinden. Deze shoppingmall telt maar liefst 450 shops en dit is tevens ook de opstapplaats voor Robbeneiland. Hier vind je buiten een reuzenrad, treintje en straatmuzikanten en zelfs een straattheater. hotspots in kaapstad met kidsMeer informatie over V&A Waterfront vind je hier.