Vandaag delen we een multifunctioneel poppenhuis bij Kinderfavorites. Een poppenhuis geeft als decenia lang speelplezier en daarom een investering die zijn geld waard is. Wij delen een 3-in-1 poppenhuis.Hij is niet alleen te gebruiken als poppenhuis maar ook als boekenkast. Zo gaaf! Dit poppenhuis wordt als bouwpakket geleverd wat eenvoudig te monteren is. Hij is geschilder met niet giftige verf en 116 cm hoog. Het gewicht is 20 kg. Wij vinden hem leuk voor de kinderkamer maar ook voor in de huiskamer volstaat hij prima. Door zijn mooie uiterlijk en zijn veelzijdigheid. Kortom op velen manieren een aanrader om voor je eigen gezin aan te schaffen of om cadeau te doen voor een heel lief meisje of jongen!

Verkoopadres poppenhuis

Meer informatie over dit veelzijdige huis bij Mevrouw Aardbei vind je via onderstaande link. Zeker de moeite waar om nog verder te kijken. Deze webshop heeft namelijk zoveel moois!

 

Koop het poppenhuis HIER!

 

 

Wij gaan nog even door met het afstruinen van het internet om veel leuke nieuwe inspiratie op te doen voor jullie (en stiekem voor onszelf) en dit vervolgens te delen bij Kinderfavorites op de blog. Denk hierbij aan leuke kinderkamers, accessoires, schoenen en natuurlijk de laatste mode op kindergebied. Wij hebben er weer ontzettend veel zin in en hopelijk jij ook. Blijf ons daarom lekker volgen dan spot jij de allerlaatste trends. Fijne dag allemaal lieve volgers!