Er zijn enkele accessoires die een kinderkamer op een eenvoudige wijze een upgrade kunnen geven. Naast een vloerkleed kan dit wat ons betreft ook een nachtlamp voor de kinderkamer doen.Led lamp | Kinderfavorites

Nachtamp zwaan voor kinderkamer

Zo hebben wij een prachtige zwaan gespot die niet alleen een lust is voor het oog, hij is ook nog mega praktisch. Deze prachtige zwaan Dame Blanche van het merk Atelier Pierre Junior heeft twee standen, om zo de perfecte sfeer op de kamer te creëren. Op de eerste stand gaat het zachte licht na 5 minuten automatisch uit. Op de tweede stand blijft de lamp zachtjes branden. Kortom, dit is in te vullen naar jouw wens of die van je jouw kleintje. Hij is verkrijgbaar in het roze en wit en in diverse maten.

 

Je koopt hem via onderstaande link:

 

Koop de led lamp HIER!

 

Maar er zijn nog veel meer leuke nachtlampjes voor de kinderkamer. We delen nog een aantal favorieten van ons hieronder.

Nachtlamp Leeuw

nachtlamp voor jongens en meisjesDeze koning van de jungle is niet alleen heel stoer, maar ook super lief.
Met zijn schattige oogjes en prachtige manen  is deze Hakuna leeuw de perfecte metgezel tijdens het slapen gaan en daarnaast een mooi object op iedere kinderkamer. Zet de lamp aan door het knopje 3 seconden ingedrukt te houden. Er zijn 3 lichtsterktes, door middel van aanraking kan het licht gedimt worden. Je kan ervoor kiezen om de lamp na 12 minuten automatisch uit te laten gaan of de hele nacht te laten branden. Je koopt hem voor €39,95 bij Little King Arthur.