Luizen: zodra je kind naar de basisschool gaat krijg je te maken met deze vervelende en hardnekkige kwaal. Voor iedere ouder die in de stress raakt zodra zijn of haar kind bij de luizenmoeders moet verschijnen hebben wij bij Kinderfavorites nu dé oplossing gevonden. Hoe herken je luizen? Hoe voorkom je luizen en hoe luizen behandelen? Wij geven de tips om luizen te voorkomen en luizen te bestrijden bij Kinderfavorites.We hebben onder andere gelezen over het behandelen van luizen met azijn. Maar met de producten van XT luis ben je niet alleen razendsnel van hoofdluizen af, je kunt er ook luizen mee voorkomen.

Hoofdluizen

Als kind hebben wij wel eens luizen gehad. Het trauma van urenlang kammen en alle knuffels, beddengoed, kleren en andere spullen wassen of in de vriezer stoppen staat helaas nog vers in ons geheugen. Met Olivia’s lange en dikke haar is het krijgen van luizen dan ook een regelrecht rampscenario dat wij ontzettend graag willen voorkomen. Luizen voorkomen blijkt echter nog best een uitdaging. Zo zouden luizenzakken niet helpen, kunnen luizen ook in kort haar overleven en houden luizen zowel van schoon als van vies haar. Bovendien kunnen kinderen elkaar super snel en makkelijk besmetten als ze lekker aan het spelen zijn.

Luizen voorkomen en behandelen

Elke keer als we Olivia gingen luizenpluizen of langs stuurde bij de luizenmoeders hielden we ons hart vast. Tot wij de ultieme luizentip ontdekten: de producten van XT luis. Allereerst kochten wij (preventief) XT luis Once. Dit product is ideaal als je tijdens het luizenpluizen eitjes of luizen in de haren van je kind hebt gespot. Met XT luis Once ben je in één keer van de luizen af met een behandeling van slechts 15 minuten. XT luis Once is super effectief, veilig in gebruik en een stuk sneller en makkelijker dan de luizenkam of andere (agressieve) middeltjes. Hoewel wij de XT luis Once nog niet zelf uitgeprobeerd hebben, hebben we hem wel standaard in huis. Mochten de luizenmoeders dan toch een keer luizen vinden, dan kunnen we deze meteen snel en effectief uitroeien.

XT Luizen Protect & Go

De XT luis Protect & Go is een product die we later aanschaften en al wel hebben geprobeerd. De XT luis Protect & Go voorkomt dat je kind hoofdluizen krijgt, en aangezien Olivia (tot nu toe) luizenvrij is gebleven, zijn we fan van dit product. Met deze spray hebben luizen namelijk geen schijn van kans in het haar van je kind. Doordat de luizen direct worden gedood, blijft je kind optimaal beschermd tegen de besmetting. De XT luis Protect & Go is vegan, huidvriendelijk en praktisch in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is hem in het haar te sprayen en te laten inwerken. Hoe herken je luizen? Hoe voorkom je luizen en hoe luizen behandelen? Wij geven de tips om luizen te voorkomen en luizen te bestrijden bij Kinderfavorites.Wij gebruiken de spray vooral als er weer hoofdluizen gesignaleerd zijn of voor kinderfeestjes en logeerpartijtjes. Op deze momenten is de kans op het krijgen namelijk het grootst, en zoals we al eerder zeiden: wij willen luizen heel graag voorkomen.

XT Luis Once

Naast dat wij hoofdluizen proberen te voorkomen, weten we dat als Olivia of Liam ze toch ooit krijgen wij deze eenvoudig kunnen behandelen met XT luis Once. Hiermee hopen we niet alleen snel van deze plaag af te zijn, maar ook trauma’s over urenlang kammen en wassen te kunnen vermijden!

 

Meer lezen over de werking, verkooppunten en prijzen? Check dan onderstaande buttons.

 

Meer info over XTLuis Protect & Go!

Meer info over XTLuis ONCE

 

Hebben jullie wel eens hoofdluizen gehad? En wat is jullie ultieme luizentip?