Wat worden wij er bij Onlinelifestylemagazine altijd vrolijk van als we weer een te gekke webshop ontdekken! Vandaag laten we je graag kennismaken met ‘Leaves and Feathers’, een prachtige shop gevuld met toffe kleding en accessoires. 

In de spotlights: Leaves and Feathers

Regelmatig delen wij vol trots een leuke (web)shop op de blog. Zo ook vandaag. Bij Leaves and Feathers houden ze van mooi design. Ze geloven dat elk kind uniek is en zijn eigen identiteit moet kunnen ontwikkelen, ook qua kledingstijl. Hun collectie sluit hier dan ook goed bij aan.

Wat vind je hier dan zoal? Prachtige merken met een eigen stijl waarmee elk kind zijn unieke “ik” kan laten zien. Denk hierbij aan merken zoals Mini Rodini, Soft Gallery, Emile et Ida, Tinycottons, 1+ in the Family, Mingo Kids, En Fant, House of Jamie, BangBang Copenhagen, Lucky No. 7, A Little Lovely Company, Bloomingville Mini, KEK Amsterdam en Sebra.

Bij Leaves and Feathers zijn ze enorm trots op de merken die ze verkopen en het zijn dan ook echt hun persoonlijke favorieten. Ons oog viel vooral op het jurkje van House of Jamie, maar ook de thermoboots van Enfants zijn een musthave voor het aankomende seizoen.

Maar ook voor de kinderkamer kan je hier goed terecht. Zo verkopen ze mooi behang voor zowel boys als girls, prachtige commodes van Sebra en rotanstoeltjes in diverse pastelkleuren.

Ben je benieuwd geworden naar deze shop? Neem dan gauw een kijkje in de webshop en lees verder voor onze favorieten.De oversized dress koop je hier voor €49,00. Het sweatshirt van Mini Rodini koop je hier voor €46,00. De homespray van Tinycottons koop je hier voor €26,00.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Leaves and Feathers