Broekjes zijn ideaal. Ze zijn voor zowel jongens als meisjes leuk, makkelijke te combineren en tijdloos. Daarom zijn wij hier ook zo’n fan van. Bij Liefs Lila koop je handgemaakte kleding die allemaal met veel liefde voor iedere klant wordt gemaakt. Vandaag deel ik mijn 5 favoriete broekjes en mag ik ook nog iets naar keuze weggeven. We zijn immers nog volop in de feestmodus van ons 1jarig bestaan en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Liefs Lila

Liefs Lila staat voor professioneel handwerk, unieke kleertjes, maatwerk en persoonlijke klantenservice. Met hun perfecte afwerking vinden zij het belangrijk dat alle items een hoog draagcomfort hebben. En dat vinden ook wij mama’s weer belangrijk toch?! Jouw kleine spruit moet zich immers vrij kunnen bewegen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en heerlijk te kunnen spelen. Haar collectie bestaat uit broekjes, vestjes, truien, jurkjes, jumpsuits en meer. Extra leuk aan deze shop is dat wanneer jouw favoriete kleur er niet bij staat dit in overleg gemaakt kan worden. Zo vind je hier dus voor ieder wat wils.Liefs Lila

Collectie

Een greep uit de collectie broekjes:

Liefs LilaDit broekje is gemaakt van hoge kwaliteit biologisch katoentricot. Het Skinny Harem model zit aangesloten aan de beentjes en wat lager bij het kruis. Je koopt hem hier vanaf €24,95.

Liefs LilaDit skinny harembroekje Fields of Gold koop je hier vanaf €24,95.

Liefs LilaDeze legging is verkrijgbaar vanaf maat 44 en je koopt hem hier vanaf €19,95.

Liefs LilaDeze bloomer is zó leuk wanneer het warm weer is. Je kunt hem als broekje dragen maar ook onder een jurkje en je koopt hem hier vanaf €14,95.

Liefs LilaDeze leuke legging met Mystic Mountains koop je hier vanaf €22,95. Deze is verkrijgbaar vanaf maat 44. Alle andere broekjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 50-56 t/m 116.

Winactie

Goed nieuws, want in samenwerking met Liefs Lila mag ik een een broekje naar keus weggeven. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Liefs Lila
  • Like het bericht
  • Vertel waarom jij kans wilt maken (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkans

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Liefs Lila

4 Comments on 5x Broekjes Liefs Lila + Winactie

  1. Wat een leuke broekjes! De leggings vind ik erg leuk zoals de Swan Princess bijvoorbeeld. Helaas doe ik niet aan FB. Volg wel op Bloglovin en gedeeld via G+ misschien dat ik dan toch een kansje mag maken.

Comments are closed.