Afgelopen week is mijn vijfde weekvlog op YouTube gedeeld. En wat vind ik het vloggen gaaf! Ik kreeg wederom zoveel lieve en leuke reacties. Het kan nu al niet meer stuk. Vandaag deel ik mijn zesde weekvlog. Zo neem ik je onder andere mee naar balletles, vierden wij Valentijnsdag, had ik een coachingsgesprek en meer. Kijk je mee naar de Weekvlog 6? 

Weekvlog 6: Qualitytime en een coachingstraject

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog! Dit is mijn zesde weekvlog. Zo neem ik je onder andere mee naar balletles, vierden wij Valentijnsdag, had ik een coachingsgesprek en meer. Kijk je mee naar de Weekvlog 6?  En hoe was jouw Valentijnsdag? Ben jij ook verwend? Ik ben benieuwd.

Kan je de video niet openen? Klik dan hier.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Afgelopen week heb ik een paar hele goede tips gekregen waar ik volop mee aan de slag ben gegaan. Duizend maal dank daarvoor. Laat je reactie over deze vlog achter bij de comments hieronder, op YouTube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’-knop. Dank je wel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee!

En volg ons via social media: Facebook, Instagram, Twitter, Bloglovin, Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *