Afgelopen week is mijn derde weekvlog op YouTube gedeeld. En wat vind ik het vloggen gaaf! Ik kreeg wederom zoveel lieve en leuke reacties. Het kan nu al niet meer stuk. Vandaag deel ik mijn vierde weekvlog. Zo neem ik je onder andere mee naar Centerparcs, had ik een gezellige verjaardag en was ik wederom geveld door de griep. Kijk je mee naar de Weekvlog 4? 

Weekvlog 4: Centerparcs en verjaardag

Weekvlog 4Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog! Dit is mijn vierde weekvlog. Ik neem je onder andere mee naar Centerparcs, had een gezellige verjaardag en was wederom geveld door de griep. Heb jij nog tips hoe ik hier vanaf kan komen en kan blijven vooral? Voor mijn gevoel heb ik namelijk echt alles al geprobeerd … Kijk je ook gezellig mee?

 

Kan je de video niet openen? Klik dan hier.

>> De armband die Olivia draagt in het zwembad koop je hier bij Hartje Amsterdam.
>> Het artikel van Sabine over basisscholen lees je hier.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Afgelopen week heb ik een paar hele goede tips gekregen waar ik volop mee aan de slag ben gegaan. Duizend maal dank daarvoor. Laat je reactie over deze vlog achter bij de comments hieronder, op YouTube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’-knop. Dank je wel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee!

En volg ons via social media: Facebook, Instagram, Twitter, Bloglovin, Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *