Afgelopen week is mijn tweede weekvlog op YouTube gedeeld. Superspannend, maar wat is dit gaaf! Ik kreeg wederom zoveel lieve en leuke reacties. Het kan nu al niet meer stuk. Vandaag deel ik mijn derde weekvlog. Zo deel ik onder andere een event waar ik was uitgenodigd, hoe Regan het imperium van zijn hobby uitbreidt, ik een LIVE bevalling heb gezien en hoe wij de week afsloten. Kijk je mee in de Weekvlog 3? 

Weekvlog 3: LIVE bevalling en event

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog! Dit was mijn derde weekvlog. Zo deel ik onder andere een event waar ik was uitgenodigd, hoe Regan het imperium van zijn hobby uitbreidt,  ik een LIVE bevalling heb gezien en hoe wij de week afsloten. Heb jij wel eens zo’n bevalling meegemaakt? Wat een bijzondere ervaring zeg. Kijk je ook gezellig mee?

Kan je de video niet openen? Klik dan hier.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Afgelopen week heb ik een paar hele goede tips gekregen waar ik volop mee aan de slag ben gegaan. Duizend maal dank daarvoor. Laat je reactie over deze vlog achter bij de comments hieronder, op YouTube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’-knop. Dank je wel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee!

En volg ons via social media: Facebook, Instagram, Twitter, Bloglovin, Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *