Afgelopen week is mijn eerste vlog op YouTube gedeeld. Superspannend, maar wat is dit gaaf! Ik kreeg zoveel lieve en leuke reacties. Het kan nu al niet meer stuk. Vandaag deel ik mijn allereerste weekvlog. Zo deel ik onder andere hoe ik mijn angst overwon die me al 19 jaar parten speelde! Kijk je mee in de Weekvlog 1?

Weekvlog 1: Hoe ik mijn angst overwon!

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog! Dit was mijn allereerste weekvlog. Na een wat rommelige eerste vlog was er deze week genoeg rust wedergekeerd en heb ik volop leuks beleefd. Zo trapten wij de week af bij Ice Amsterdam. Hier overwon ik mijn angst waar ik al 19 jaar lang mee liep. Verder ging ik naar de kapper, deel ik ons favoriete speelgoed van dit moment en meer. Kijk je ook gezellig mee?

Kan je de video niet openen? Klik dan hier.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Afgelopen week heb ik een paar hele goede tips gekregen waar ik volop mee aan de slag ben gegaan. Duizend maal dank daarvoor. Laat je reactie over deze vlog achter bij de comments hieronder, op YouTube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’-knop. Dank je wel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee!

En volg ons via social media: Facebook, Instagram, Twitter, Bloglovin, Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *