Studio Maison is een prachtig schoenenlabel voor kids en hippe volwassenen. Wanneer je voor een paar boots gaat, ben je verzekerd van goede kwaliteit en een echte eye-catcher. Wij zijn groot fan van dit label en zetten het daarom vandaag graag in de spotlights.

In de spotlights: Studio Maison

De geschiedenis van Studio Maison begint begint in 2017. Eind januari werd hun eerste collectie gelanceerd. Het relatief nieuwe modemerk Studio Maison weet elegante en sportieve eigenschappen samen te brengen in zijn schoenenmodellen. We worden behoorlijk in de watten gelegd met de comfortabele sneakers voor jonge meiden die ervan houden om te breken met traditionele moderegels. Maak een keuze uit de collectie en laat je dochter kennismaken met de trendy modestijl van Parijs.

Omdat de collectie zich richt op meisjes van alle leeftijden, zijn de schoenen beschikbaar van maat 20 t.e.m. maat 40. Er is dus ook volop keus om lekker te twinnen! De verkoopprijzen liggen tussen de €79,95 en €109,95. Eerlijk gezegd vind ik dat best stevig geprijsd voor een paar ‘kinderschoenen’, want ja, die voetjes zijn nog in de groei! Maar gelet op de kwaliteit van de schoenen, zijn ze het wel waard. De schoenen zijn van 100% leer en ze zijn ook echt heel mooi afgewerkt.

Collectie

De collectie bestaat uit stijlvolle sneakers en stoere boots, speciaal ontwikkeld voor modieuze meiden die niet kunnen wachten totdat ze groot zijn. Zo zie je volop sterren voorbijkomen maar ook velours. Studio Maison speelt dan ook uitmuntend in op de allerlaatste trends. Wij zijn daarom ook groot fan! Kijk mee en oordeel zelf! 😉 Volgens ons kan het niet anders dan dat we de komende jaren heel veel van dit label gaan horen.

Een greep uit de collectie:

Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker een kijkje op de website van Studio Maison. Voor de directe verkooppagina kan je hier terecht.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *