Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls week 11. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>  LEES OOK: Outfit of the day girls 10

OOTD Girls week 11

Deze tuinbroek is toch té gek voor de zomer? Shirtje of tanktop eronder en gaan met die banaan. Helemaal hip en in stijl. Wij zijn verliefd! Je koopt hem hier voor €84,95. Wij hebben hem gecombineerd met een wit oversized shirt van Mingo. Je koopt het hier voor €24,50. Ook het spijkerjasje is van Mingo. Je koopt het hier voor €74,50. Om de look compleet te maken, hebben wij er onze favo sneakers van dit moment onder gedaan. Ze zijn in vele leuke kleurtjes te bestellen. Voor deze look hebben wij gekozen voor de witte. Je koopt ze hier voor €49,00.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne maandag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *