Casper en Emma | KinderfavoritesWie kent Casper en Emma niet? Het populaire vriendenstel heeft al menig kind naar de bioscoop weten te trekken. Inmiddels draait de zevende film alweer in de bioscoop. En extra leuk; wij mogen 2 kaarten weggeven aan onze trouwe volgers. Lees daarom snel verder.

Het verhaal
Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Trailer

Winactie
Wij mogen 2 kaarten weggeven voor deze leuke kinderfilm.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like de Facebookpagina van Kinderfavorites
 • Volg ons op Instagram @Kinderfavorites
 • Like dit bericht
 • Laat in de reacties weten met wie je naar deze film wilt gaan

9 Comments on Nieuwe kinderfilm: Op jacht naar de schat + winactie

 1. Superleuke actie!!
  Mijn zoontje Daan is gek op Casper en Emma, dus wij zouden graag met zijn tweeën naar deze leuke film willen! Lijkt me weer een gezellige film en de zoektocht naar de schat vind Daan vast erg spannend!

 2. wat een leuk gebaar, verras mijn kleindochters maar
  naar de film is altijd feest en naar deze zijn ze nog niet geweest

 3. Hier kijken we heel erg graag naar Casper en Emma. Ik vind het ook een leuke serie en de films zijn ook erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code