Vandaag hebben we weer een complete look voor je samengesteld in de OOTD Girls week 20. Ook afgelopen week zijn we weer volop op zoek gegaan en hebben we van alles leuks gespot. Lees snel verder wat we hebben geselecteerd en waar je alle items scoort. Happy shopping! 

>>  LEES OOK: Q&A moms 

OOTD Girls 20

We hebben Le Chic al vaker op de blog naar voren laten komen. De hoogwaardige kwaliteit en het stijlvolle uiterlijk laten ons hart sneller slaan. Ook dit jurkje heeft ons hart gestolen. Het is lichtblauw en er zit lichte stretch in de stof, waardoor het ook nog eens heerlijk zit. En dan de tulen rok, hier wordt ieder meisje blij van! Je koopt hem hier voor €54,95. Omdat het ‘s middags nogal eens fris kan worden, lichten wij er een vestje bij uit, eveneens van Le Chic. Je koopt het hier voor €59,95. Om de look compleet te maken, hebben we er een paar Superga’s onder gestopt. En wat voor een paar! Zilver! Je koopt ze hier voor €54,95.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *