Zoals jullie weten is onze blogger Joene shopping advisor voor MILK Copenhagen, een hip Deens kledingmerk voor kids en dames! Op donderdag 23 augustus gaat het nieuwe verkoopseizoen van start en kun je onder andere via Joene deze toffe collectie kopen. In deze blogpost tonen we toffe beelden van de nieuwe collectie! Lees je mee?

MILK Copenhagen

De zomer was lang en fijn, maar let’s face it: ook de koudere tijden komen eraan en wat is er dan leuker dan nieuwe outfitjes shoppen? Samen shoppen met jouw vriendinnen, buren en collega’s, bij MILK weten wij hoe leuk dat is! Jij organiseert als gastvrouw een gezellige middag of avond en wij als shopping advisor komen met de gehele collectie naar jou thuis. Jullie kunnen op je gemak rondkijken, passen, shoppen en dat onder het genot van een kop koffie of een glas wijn. Heerlijk, toch? Uiteraard kun je ook gewoon op afspraak lekker alleen komen shoppen bij ons thuis. Want dat de collectie de moeite waard is, is zeker!

MILK Copenhagen MILK Copenhagen

Let’s make AW18 ARTY AND PLAYFUL

AW18

Deze fantastische “Atelier” collectie zit weer vol met prachtige prints en stoffen. Velours zien we dit seizoen veel en kan dus ook bij MILK niet ontbreken! Trendkleuren als rood en lila zien we zowel bij dames als kids en valt bij ons goed in de smaak.

MILK Copenhagen

Wist je trouwens dat vanaf dit seizoen de damescollectie ook in XS beschikbaar is? YAY!

MILK Copenhagen

Shoppen

MILK Copenhagen wordt niet verkocht in winkels, maar via het zogeheten homeshopping concept. Dit houdt in dat jij als gastvrouw vriendinnen, buren en/of collega’s uitnodigt  en wij komen dan met de hele collectie bij jou thuis. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact met mij op via jvj@milkcopenhagen.com. Wij werken vanuit Nieuwkoop (omgeving Alphen aan den Rijn), maar MILK heeft shopping advisors verspreid door het hele land. Wij helpen je graag een SA in jouw buurt te vinden!

MILK Copenhagen MILK Copenhagen

 

Vind je het leuk om meer te zien? Volg MILK Copenhagen Nieuwkoop dan via Facebook of Instagram.

 

Liefs, Joene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *