Wanneer je de babykamer om gaat toveren naar peuterkamer komt hier wellicht ook nieuwe raambekleding bij kijken. Maar waar let je op? En ga je dan voor een verduisterend gordijn of juist een plissegordijn? Een hoop vragen waar ik je vandaag een antwoord op hoop te geven. Lees daarom snel verder

Op zoek naar de juiste raambekleding

Er zijn een paar essentiele dingen waar je naar op zoek gaat wanneer je de kamer in gaat richten dan wel een make over gaat geven. Denk hierbij aan de muren. Ga je voor een behang of juist voor verf? En wat betreft de vloer? Vaak wordt deze aangeschaft voor de babykamer en kan deze prima nog een ronde mee voor de peuterkamer. Maar ook raambekleding is essentieel.

Wanneer je op zoek gaat naar raambekleding is het belangrijk om jezelf af te vragen met welk doel je de raambekleding wilt aanschaffen. Is dit om te verduisteren of bijvoorbeeld om insecten te weren. In mijn geval ben ik vooral achter de raambekleding aangegaan en voor verduistering. In mijn zoektocht kwam ik uit bij Velux. Zij hebben een breed assortiment rolgordijnen, verduisterende gordijnen en zonwering. Maar ook in verduistering bleken diverse opties mogelijk. Zo kan hij gedeeltelijk verduisteren of zo goed als helemaal. Ik was mij er dan ook over verbaasd dat er zoveel mogelijkheden waren. Er zijn hierin maar liefst 5 mogelijkheden; volledig transparant, gedeeltelijk transparant, opaal, gedimd of verduisterend.

>> LEES OOK: Sint film + winactie

Keuze

De keuze is reuze. Zo kan je gaan voor diverse prints van Disney. Denk hierbij aan Mini Mouse, Mickey Mouse, Winnie de Pooh en Bambi. Maar ook een viertal varianten van Star Wars behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk de effen kleuren of bijvoorbeeld een streepje. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een pastelkleur. Dit vind ik zelf makkelijk te combineren met de rest van Olivia’s meubels en accessoires.

De montage

Alle rolgordijnen passen op alle Veluxdakramen. Hierdoor ga je niet de fout in om een verkeerde maat door te geven. Het handbediende verduisterende rolgordijn kan eenvoudig gemonteerd worden dankzij het Pick&Click® systeem. U bedient dit product door de productbrede handgreep omhoog en omlaag te schuiven tot de door u gewenste positie.

>> LEES OOK: Diary week 44

Benieuwd naar de raambekleding? Bezoek dan zeker de website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.