Het inrichten van babykamer was één van de hoogtepunten tijdens onze zwangerschap. Van de voorpret tot het uitgebreide shoppen: wij werden er in ieder geval erg vrolijk van! Waar we ook blij van werden waren de meubels van Ukkepuk. Dit Nederlandse merk –met handgemaakte en in Nederland gefabriceerde- meubels wist ons hart namelijk al snel te veroveren.Kindermeubelmerk Ukkepuk | KinderfavoritesUkkepuk is een echt Dutch Design merk, opgericht door ontwerper Paul Nederend. Het doel van Ukkepuk is om genderneutraal kindermeubilair te ontwerpen, gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Naast dat het merk een speelse, moderne en mooie look voor de babykamer creëert, vergeten ze niet dat kindermeubilair ook vooral functioneel, verantwoord en veilig moet zijn. Je baby moet namelijk zorgeloos kunnen slapen én spelen in zijn eigen kamertje!

Collectie Kindermeubels Ukkepuk

Ukkepuk beschikt over 6 collecties genaamd Vrolijk, Leuk, Sterk, Tof, Gaaf en Stoer. In de collecties vind je alles wat je voor de babykamer nodig hebt, en je kunt het meubilair ook prima mixen & matchen. Daarnaast levert Ukkepuk maatwerk als je speciale wensen hebt.

LEES OOK: Heerlijk slapen onderweg? Dat kan in een babynestje!

Ledikant Vrolijk

Na het bekijken van de collecties in de showroom in Woerden werden wij spontaan verliefd op Ledikant Vrolijk. Dit ledikantje heeft een subtiele retro look en doet zijn naam absoluut eer aan!Wij hebben voor Liam een nieuw ledikant. Deze komt van Ukkepuk, een webshop vol handgemaakte kindermeubels die je hart snel veroverd. Met hoge kwaliteit en door de eigenaar gemonteerd aan huis.

Ledikant Vrolijk is geschikt voor kinderen tot ongeveer 3 jaar, en wordt handgemaakt in 4 verschillende kleuren. Eventueel kun je bij Ukkepuk ook meteen een matras voor het ledikant kopen, zodat het bedje meteen klaar is voor de baby. Het leukste detail aan Ledikant Vrolijk vinden wij echter dat Paul Nederhand het ledikant hoogstpersoonlijk komt monteren. Naast dat zijn enthousiasme over verantwoord kindermeubilair aanstekelijk is, is het ook gewoon erg leuk om het brein achter dit Dutch Design merk te mogen ontmoeten. En hoe stoer is het als je je baby later kunt vertellen dat zijn bedje in elkaar is geknutseld door een echte ontwerper?Wij hebben voor Liam een nieuw ledikant. Deze komt van Ukkepuk, een webshop vol handgemaakte kindermeubels die je hart snel veroverd. Met hoge kwaliteit en door de eigenaar gemonteerd aan huis.

Bekijk Ledikant Vrolijk en de rest van de collectie van Ukkepuk via onderstaande link.

 

Bekijk de hele collectie HIER!

 

Met welke babymusthaves heb jij je babykamer opgevrolijkt?

Wij hebben voor Liam een nieuw ledikant. Deze komt van Ukkepuk, een webshop vol handgemaakte kindermeubels die je hart snel veroverd. Met hoge kwaliteit en door de eigenaar gemonteerd aan huis.

 

Winnaar van de VTech barbecue

Sorry er was wat verwarring over de winnaar ivm een update. Bij deze nogmaals de winnaar:

Sabrine Overdijk.

Wil je met mij contact opnemen via info@onlinelifestylemagazine.com?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *