singel 39 | KinderfavoritesVandaag een bijzondere dag bij Kinderfavorites. Regelmatig delen wij de nieuwste films in combinatie met een leuke winactie. Vandaag doen wij hier een schepje bovenop en mogen wij extra prijzen verloten. Vandaag delen we de film ‘Singel 39’, dé feelgood film van de komende maanden. Wij verloten vandaag namen ook toegangskaarten voor de Select Wellness Group, een doos bonbons, een bos bloemen en toegangskaarten voor deze film. Lees daarom snel verder hoe je kans maakt.singel 39 | Kinderfavorites

De achtergrond

Op 9 mei brengen we dé feelgoodfilm van dit jaar uit: Singel 39. Een ontroerende film over vriendschap en liefde met Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra in de hoofdrol. In Singel 39 heeft Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Trailer

De winactie

Singel 39 | KinderfavoritesZoals in de inleiding omschreven is het groot feest bij Kinderfavorites. Judith is vandaag precies 2 weken geleden moeder geworden van Liam en dat viert zij het liefst met haar trouwe volgers. Des te leuker om dit te vieren met een te gekke winactie. Wij mogen 2 prijzen weggeven, namelijk toegangskaarten voor Select Wellness Group te verloten en een boeket Mylene van topbloemen + bonbons + 1×2 bioscoopkaarten voor Singel 39.

Hoe maak je kans?

  • Like de Facebookpagina van Kinderfavorites
  • Volg ons op Instagram
  • Like dit bericht
  • Laat in de reacties weten of je kans wilt maken op de toegangskaarten van de Select Wellness Group of het complete pakket met bloemen, bonbons en bioscoopkaarten

1 Comment on Filmtip: Singel 39 + dubbele winactie

  1. Het bloemenpakket met bonbons en filmkaartjes dat zou wel een hele fijne verrassing zijn! En een avondje bios met mijn beste vriendin is ook alweer veel te lang geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code