In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer week 2 van 2017 van mijn diary. We zijn nog steeds in Kaapstad dus wederom een vakantiediary. Afgelopen week was gelukkig iets rustiger met feestjes en hebben we besloten om een paar dagen weg te gaan naar een leuk hotel. Daarnaast is er hard gewerkt aan de blog en breiden we langzaam verder uit.

Privé week 2 van 2017

Afgelopen week kon je in de blog al lezen, dat we het hier ontzettend druk hebben met feestjes en familiebezoeken. Ik noem het wel vakantie, maar eigenlijk zijn we veelal van de ene familie naar de andere aan het rennen. Ik vind het wel druk, aangezien wij dit in Nederland niet zo kennen. Gelukkig gaat Olivia hier goed mee om en lijkt zij hier weinig last van te hebben.

Een geluk bij een ongeluk

Helaas was afgelopen week ook een spannende week. Regan was op weg naar zijn vriend en kreeg een lekke band. Dit is iets wat hier heel veel gebeurt in de Township. Ze gooien scherpe voorwerpen op de weg in de hoop dat je een lekke band krijgt, stopt, en je dan vervolgens kunnen beroven. We zijn uiteraard erg geschrokken en ‘gelukkig’ is hij er pas achter gekomen bij zijn vriend thuis. Eind goed al goed, zullen we maar zeggen en dat het dichtbij het huis van zijn vriend gebeurde. Dit drukte ons wel weer even met de neus op de feiten dat de criminaliteit die we normaal alleen in films zien, hier aan de orde van de dag is…

Een paar dagen weg uit Kaapstad

Het is natuurlijk ontzettend leuk om alle familie en vrienden weer te zien, maar ook vermoeiend. We merken toch dat er, bewust of onbewust, erg veel van ons gevraagd wordt. We hebben daarom besloten om een paar dagen weg te gaan uit Kaapstad. We hebben een super leuke website ontdekt; Daddy’s deal. Dit is een Groupon-achtige site met geweldige aanbiedingen. Echt een aanrader dus, als je van plan bent om naar Zuid Afrika te gaan. We hebben een leuke wijnboerderij gevonden waar je ook heerlijk kan eten.week 2Bij aankomst bleek het echt in de ‘middle of nowhere’ te zijn. Best hilarisch dat je door enorme wijnvelden rijdt en je afvraagt hoe mensen hier kunnen leven. Uiteindelijk hadden we een ieniemienie winkelstraat ontdekt met welgeteld een supermarkt, een tankstation, een kapper, een souvenierswinkel en uiteraard een wijnproeverij.week 2 van 2017Gelukkig was de wijnboerderij waar we verbleven echt prachtig. Er was een binnen- én buitenzwembad, een heerlijk restaurant en een adembenemende tuin. Genoeg ruimte waar Olivia de hele dag rond kon rennen. Het weer was ook nog prachtig. En terwijl heel Nederland genoot van de sneeuw, zaten wij om 21.00 uur ‘s avonds nog heerlijk bij het zwembad.week 2 van 2017

Business week 2 van 2017

De blog gaat goed. Ik heb voor mijzelf een aantal concrete doelen gemaakt voor het komende jaar. Zowel voor de blog als mijn nieuwe onderneming. Ik heb zowel maandelijkse doelen, als doelen voor langere termijn gemaakt.

Daarnaast ben ik voor de blog druk bezig met een aantal super leuke samenwerkingen. Hierover later meer. En zijn wij druk bezig om het team uit te breiden. Ik ben nog steeds lamgeslagen door alle lieve en positieve reacties op mijn oproep voor gastbloggers. Het is best een klus om de allerbeste te selecteren uit alle reacties. Eén van mijn doelen is namelijk om tot de grootste mama bloggers van Nederland te gaan horen. We bestaan nu uit 6 leuke mama bloggers met allen veel potentie.

Tot volgende week!

xx

 

Gerelateerd artikel: week 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *