Fruitige items zie je momenteel volop voorbij komen in de collecties. Ik krijg er direct een zomers gevoel bij. Vandaag selecteerde ik er 8 voor je op de blog. Van leuke broekjes tot aan kraagjes. En van kniekousen tot aan haarbandjes. Zo zie je bij de Zara een leuke trui in de collectie en bij Tuutsjes geweldige broekjes. Maar ook de kniekousen van Kokacharm mogen niet in dit rijtje ontbreken.

8x Fruitige items

fruitige itemsDit kruippakje met kersen koop je hier voor €9,95.

fruitige itemsOok dit broekje koop je net als het vorige broekje bij Mi Toetie. Je koopt dit vrolijke broekje hier voor €21,95.

fruitige itemsDit broekje met kersen geeft een lekker zomers gevoel. Het broekje is handgemaakt en koop je hier voor €21,95.

Citroenen geven ook een lekker zomers gevoel. fruitige itemsJe koopt dit broekje hier voor €19,95.

Watermeloen

Ken je de webshop Lullaby Road al? Dit is echt een toffe webshop met allemaal eerlijke producten. Zij streven ernaar om een collectie samen te stellen, waar iedereen zich prettig bij voelt. Zo vind je hier te gekke items met watermeloenprint terug. Watermeloen is één van mijn favoriete fruitsoorten en ben dan ook direct laaiend enthousiast over deze fruitige items. fruitige itemsZo koop je deze kniekousen voor €9,95. fruitige items De legging koop je voor €14,95. fruitige itemsDeze haarbandjes koop je vanaf €21,95 tot €24,95.

fruitige itemsEn deze kraagjes koop je ook vanaf €21,95 tot €24,95.

Je vindt hier meer informatie over deze shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *