Ik wist niet dat behang zo mooi kon zijn. Maar ik ben op slag verliefd op het behang van Kek Amsterdam. Deze wonderwalls zijn werkelijk adembenemend mooi.Ik zag afgelopen week het behang van Kek Amsterdam voorbij komen. Dit was zo mooi dat ik er even stil van werd. Hoe kan het dat ik niet weet dat behang zo mooi kan zijn? Ik heb zelf mijn muren laten spuiten door een schilder, maar dit is werkelijk minstens zo mooi. Ik kan dan ook niet wachten dat we naar een nieuw huis gaan en de muren te verfraaien met zoiets moois!

Kek Amsterdam

Kek Amsterdam ontwerpt de mooiste behang, originele muurstickers en posters. Je kunt hier inspiratie halen voor je interieur, kinderkamer, babykamer, enz. Je vindt hier een mooie collectie muurstickers met onder andere dieren, bomen, kinderbehang met snoep, auto’s, abc en ook het fotobehang voor kinderen van Fiep Westendorp is razend populair. Ben je op zoek naar inspiratie voor je woonkamer? Ook dan ben je bij Kek Amsterdam aan het juiste adres. Je vindt hier onder andere prints met grote bloemen en wolkenluchten van oude meesters.

Het laatste nieuws is dat mocht je gebruik maken of willen maken van de prachtige producten dit nu ook op maat besteld kan worden, super handig toch?!

Tips

Een waardevolle tip las ik op de site en wilde ik graag met jullie delen. Zo werd hier geadviseerd o wanneer je een bepaalde muur of ruimte een accent wilt geven, breng je leven in je huis. Dit kun je doen met behang, muurstikkers of met een leuke poster.

Overzicht wonderwalls

wonderwall behang-kek-amsterdam-3 behang-kek-amsterdam-4 kek-amsterdam-behang-2Ook verkopen zij naast deze bestsellers super grote kleurplaten. Hoe gaaf is het als je met je mini aan tafel of op de grond een enorme kleurplaat inkleurt. Dit is trouwens ook een ware hit op bijvoorbeeld een verjaardag. Leg wat stiften of kleurpotloden erbij en je kids zijn uren zoet.

Ook enthousiast of op zoek naar meer inspiratie. Dit vind je hier op de site van Kek Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *