Goed nieuws! Er komt een hele gave film in de bioscopen met onder andere Anna Faris, Eva Longoria, Eugenio Derbez en Swoosie Kurtz! Het is een hilarische remake van de komedie uit 1987. Wij mogen maar liefst 5 x 2 kaarten voor de film Overboard weggeven. Lees snel verder hoe je kans maakt én om de trailer te bekijken! 

>> LEES OOK: 5x leuke kinderkoffers

Overboard

Kate is een hardwerkende, alleenstaande moeder van drie kinderen die wordt ingehuurd om het luxeschip van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo schoon te maken. Leonardo heeft nog geen dag in zijn leven gewerkt, behandelt Kate als oud vuil en weigert haar zelfs te betalen. Wanneer Leonardo per ongeluk overboord slaat en met geheugenverlies op het strand aanspoelt, ziet Kate haar kans om hem terug te pakken. Ze bedenkt een plan en overtuigt Leonardo ervan dat hij haar man is. Terwijl Leonardo zich voor het eerst in zijn leven in het zweet werkt voor zijn ‘gezin’ geniet Kate van haar wraak. Maar hoe lang kan ze haar leugen nog verborgen houden …?

Trailer

 

Winactie

Wij mogen 5 x 2 kaarten voor de voorpremière van Overboard weggeven. De voorpremière vindt plaats op 22 mei in de Kinepolis in Utrecht.

Hoe maak je kans?

  • Like het bericht op Facebook.
  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine.
  • Laat in de comments weten wie jij graag meeneemt naar de voorpremière.

 

1 Comment on Winactie: voorpremière van film Overboard

  1. Leuke actie! Ik zou mijn vent meenemen, even een keertje een avond samen weg. Zo lang geleden dat we samen naar de bios zijn gegaan! (Minstens 4 jaar!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code