Mede door het algoritme missen veel volgers regelmatig een artikel. Zonde natuurlijk, want er komen de hele week leuke artikelen voorbij. Daarom heb ik recent de rubriek “Wekelijkse update” gelanceerd. Zo hoef je dus echt niets meer te missen. Deze week alweer week 27. 

Zo was afgelopen week weer een indrukwekkend en bijzonder verhaal te lezen over draagmoederschap. Maar ook leuke mode, vakantieplannen en meer.

Wekelijkse update: week 27

Zaterdag

wekelijkse update week 26Afgelopen zaterdag werd afgetrapt met het weekoverzicht van week 26. Zo waren er 3 boeiende bijzondere verhalen te lezen. Maar ook hotspots op Ibiza, een Q&A met Miss België, een lekker recept, mijn diary, en meer. Je leest hier het overzicht.

juli MusthavesVoor mijn blog ben ik altijd op zoek naar de leukste kleding, gadgets, mooie slaapkamertips en meer. Ik deel een aantal van mijn favorieten elke maand in de ‘Maandelijkse musthaves’.

Zondag

MarianZondag verscheen het bijzondere verhaal van Marjan. Zij kampte met schildklierproblemen, had een gecompliceerde zwangerschap en meer. Lees hier mee hoe zij het geluk hervond en met haar situatie leerde leven.

vakantie met de autoWanneer je op vakantie gaat met de auto, is dit vaak ook al een hele onderneming op zich. Joene deelt haar ervaringen en geeft waardevolle tips om dit een stuk gezelliger te laten verlopen. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee. Je leest hier haar tips.

Maandag

NoéMaandagochtend is het altijd feest, want dan komt er een mooie babykamer online. Ook deze week een te gekke binnenkijker. Aan elk detail was gedacht. Je leest en ziet hem hier terug.

vakantieWanneer je op vakantie gaat met een baby is dit vaak een behoorlijke onderneming. Wat neem je allemaal mee? En wat juist niet? Michelle gaat binnenkort op vakantie met haar partner en dochter en deelt wat volgens haar onmisbaar is. Je lees haar tips hier.

Dinsdag

DraagmoederDinsdagochtend verscheen het eerste deel van het verhaal van een draagmoeder. Een ongelooflijk dapper verhaal. Deze draagmoeder heeft 2 papa’s ontzettend blij gemaakt met een mooie dochter. Je leest haar verhaal hier.

badpakjes’s Middags deelde Joene haar favoriete badpakjes voor babygirls. De een is nog leuker dan de ander en ik werd er in ieder geval hebberig van. Je ziet en koopt ze hier.

Woensdag

zonbeschermingWoensdag deelde onze schoonheidsspecialiste Igna belangrijke tips voor zonbescherming. Zo is er de laatste tijd veel aandacht hiervoor en vonden wij het ook belangrijk om zonbescherming nog eens extra onder de aandacht te brengen. Je leest haar tips & tricks hier.

zwembroekjess’ Middags verschenen er te gekke zwembroekjes online voor boys. Uiteraard is dit onmisbaar voor ieder klein prinsje en ik zocht de allerleukste voor je uit. Je vindt ze hier.

Donderdag

DraagmoederOp donderdag werd het tweede deel gepubliceerd van de draagmoeder. Ik blijf hier verbaasd over dat er mensen zijn dit doen voor een ander. Zoveel respect. Zij deelde in dit artikel hoe de bevalling ging en hoe het daarna verder ging. Een indrukwekkend verhaal, die zeker de moeite waard is om te lezen. Je leest het hem hier.

boederijOnze blogger Claire woont op een boerderij en maakt veel mee. Zij schrijft met veel humor en je zult je verbazen over wat voor opmerkingen zij naar het hoofd geslingerd krijgen. Je leest hem hier terug.

Vrijdag

zomervakantieVrijdagochtend deelde onze pedagoge Joyce haar tips rondom vakantie. Het is voor iedereen een hectische periode. Zij deelde hoe zij zich hier met haar gezin op voorbereidt. Je leest haar verhaal hier.

Dominiques’ Middags mocht ik weer een hoop moeders blij maken met een Q&A. Deze populaire rubriek wordt standaard goed gelezen en ook ontzettend leuk ervaren door de moeders om te doen. Niet verwonderlijk, want we zijn allemaal trots en hebben uiteindelijk allemaal dezelfde onzekerheden. Deze week deelde Dominique hier haar ervaringen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code