Door het algoritme krijgen we steeds vaker te horen dat onze berichten niet altijd zichtbaar zijn. Zonde natuurlijk, want zo mis je leuke en boeiende content. Zo was er afgelopen week weer een prachtige binnenkijker, een Q&A met ex-Miss België Cilou Annys, de hotspots op Ibiza en verschillende bijzondere verhalen. Genoeg redenen om weer eens even rond te neuzen in de wekelijkse update week 26 van 2017. Ook voor nu heel veel leesplezier.

Wekelijkse update week 26 van 2017

De bijzondere verhalen worden ontzettend enthousiast ontvangen. De moeders delen stuk voor stuk een prachtig verhaal en ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat zij hun verhaal willen delen. Maar ook bleken andere artikelen zeer populair: een toffe binnenkijker, een Q&A met een mommy, Ibizahotspots en de kinderkamerinspiratie.

Zaterdag

wekelijkse update 25Zaterdag wordt altijd afgetrapt met de wekelijkse update. Het overzicht met alle artikelen die de afgelopen week de revue hebben gepasseerd. Je leest hier het overzicht van vorige week nog eens terug.

wekelijkse update week 26Ook verscheen er een heerlijk recept van Kirsten online. Zij deelde een recept voor een yoghurttaart die absoluut de moeite waard is om eens te maken. Je vindt het recept hier.

jurkjesOok was het tijd om jullie te inspireren met leuke en luchtige jurkjes. 5 toppers op een rij, dus veel shopplezier. Onze favorieten vind je hier.

Zondag

diary 25Op zondag is het tijd voor mijn diary. Ik geef een kijkje in mijn leven. Zo deel ik wat mij gelukkig maakt en waar ik tegenaan loop. Iedere moeder doet immers haar uiterste best, maar blijft een mens. Daarnaast deel ik wat de ontwikkelingen zijn op de blog. Ook afgelopen week had ik weer genoeg met jullie te delen. Zo hadden wij een barbecue en meer.

postnatale depressie’s Middags was er weer tijd voor een bijzonder verhaal. Deze nieuwe rubriek verschijnt drie keer per week en trekt veel bezoekers. Niet onlogisch, want er staan indrukwekkende verhalen tussen. Zo deelde Patricia afgelopen week hoe zij in een postnatale depressie belandde en hoe zij hier uitkwam met behulp van yoga. Je leest hem hier terug.

koffer inpakkenDe vakantieperiode is aangebroken en dan hebben de meeste mensen vakantieplannen. Als ik hieraan denk en vooral aan het inpakken van de koffers krijg ik het al warm. Wat moet je meenemen en hoe pak je het aan? Ik heb immers altijd te veel van iets of juist te weinig. Wellicht is dit voor jou ook herkenbaar? Je leest verscheidene tips en tricks in dit artikel.

Maandag

babykamer PimMaandag was er weer een toffe kinderkamer op de blog te zien en te lezen. Dit is voor mij altijd een feestje omdat ik dit zo’n leuke rubriek vind. Je leest en ziet hem hier terug.

Hotspots IbizaOnze blogger Sabine is recent naar Ibiza geweest. Dit was een heerlijke vakantie waar zij vele hotspots heeft ontdekt. Zij deelt die dan ook graag met ons in haar nieuw artikel.

Dinsdag

gezond etenDinsdag deelde onze Dilva praktische tips die in ieder huishouden kunnen worden toegepast omtrent het eten. Wellicht ervaar jij net als al die andere moeders geregeld problemen met eten. Om die reden heeft zij een aantal hele praktische tips opgesteld die erg gemakkelijk kunnen worden toegepast. Ik zou zeggen, haal hier je voordeel mee. Je vindt hier alle tips op een rij.

AnoukWanneer je zwanger wilt worden dan heb je een bepaald ideaalbeeld in je hoofd. Dit is geheel persoonlijk natuurlijk maar de meeste ouders willen een mooi huis, een leuke babykamer, etc. Maar wat als je onverwacht zwanger raakt en je huis nog niet klaar is? En tot die tijd bij je schoonouders op zolder verblijft? Dit overkwam Anouk en zij deelde haar ervaring met ons op de blog. Je leest hem hier terug.

Woensdag

babyshop CilouEx-Miss België Cilou Annys heeft een prachtige babyzaak geopend in België. Een droom voor haar die uitkwam. Misschien voor jou ook een interessante shop! Wij zijn in ieder geval fan.

kledingrekje boomstam Huis & GrietjeHet ene moment sta je met je zwangere buik de babykamer in te richten, het volgende moment klimt jouw ‘baby’ uit haar ledikantje en wordt het tijd voor een echte kinderkamer. Time flies when you’re having fun! Omdat de twonager Isa nu echt toe is aan een peuterbed- en kamertje, ging Simone op zoek naar dé trends van 2017. Inspiratie nodig? De leukste vondsten, en waar verkrijgbaar, deelt zij hier met jullie.

Donderdag

FennyDonderdag was het bijzondere verhaal van Fenny te lezen. Zij had een mooie planning gemaakt wat betreft de bevalling. Maar alles liep anders dan gepland.. Zij deelt hier haar ervaring.

mamafietsFietsen is typisch Nederlands en een mamafiets mag dan ook niet ontbreken in ieder huishouden met kleine kinderen. Maar dit is vaak een behoorlijke uitgave. En waar let je op? Claire deelt graag haar tips en ervaringen met je op de blog. Je leest ze hier terug.

Vrijdag

MarloesOp vrijdag deelde Marloes haar ervaringen omtrent het moederschap. Zo is zij dol op leuke uitjes, woont zij in een prachtige woning en is ze verslaafd aan haar telefoon. Je leest al haar tips & tricks en belevenissen hier.

boekentips juni 2017Elke maand delen wij een aantal boekentips met jullie. Boeken waar zowel wij als onze kids heel blij van worden. Zo deelden wij deze maand twee toppers van Muis. Dit vrolijke diertje beleeft de leukste avonturen met al zijn vriendjes. Een andere leuke bijkomstigheid is dat deze boekjes ook nog eens scherp geprijsd zijn. Je leest en koopt ze hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *