Ook deze week een wekelijkse update van de leukste content van de blog. Deze week alweer de update van week 25. Wanneer je dus iets gemist hebt om wat voor reden dan ook dan biedt dit artikel weer een overzicht van alles. Of je nou dat ene artikel nog eens terug wilt lezen of een artikel gemist hebt.

Zo waren er weer bijzondere verhalen van diverse mama’s te lezen, leuke tips om lekker te shoppen, een lekker recept en nog veel meer artikelen.

Wekelijkse update week 25

Zaterdag

wekelijkse update week 24Zaterdag werd afgetrapt met het weekoverzicht van alle artikelen uit week 24. Een handig overzicht voor als je een van je favoriete artikelen nogmaals wilt lezen of als je mogelijk iets gemist hebt. Je leest hem hier.

wachten weekoverzicht week 25Onze blogger Sabine schreef een artikel over wachten. Dit artikel is ontzettend goed gelezen en niet geheel verwonderlijk. Met hart en ziel heeft zij dit oprechte artikel geschreven. Ook geeft zij een paar waardevolle tips voor ouders om het wachten iets draaglijker te maken. Je leest ze hier.

Zondag

diary week 25 van 2017Op zondag kon je meelezen hoe mijn week eruit zag. Ik had bij Douglas gewerkt, deelde onze vaderdag en een bezoekersrecord op de blog. Je leest het hier allemaal terug.

Bijzonder verhaal: MalouDe nieuwe rubriek ‘Een bijzonder verhaal’ is ook ontzettend populair. Het is heel fijn dat wij hiermee andere ouders een hart onder de riem kunnen steken, erkenning kunnen geven maar ook een podium geven voor ouders die hun verhaal willen delen. Zondag deelde Malou haar verhaal. Tijdens haar zwangerschap werd ontdekt dat er een afwijking was bij haar zoontje en een rollercoaster volgde. Je leest hier het volledige verhaal.

Maandag

aidenOok deze maandag was er weer een fantastische kinderkamer op de blog gedeeld. Met toffe washitape en meer. Je leest en ziet hem hier terug.

recept bananenbrood Op mijn blog wil ik meer aandacht gaan besteden aan gezonde voeding. Maxime deelde afgelopen week een heerlijk recept van bananenbrood. Simpel om te maken, erg lekker en ook nog eens beregezond. Je vindt het recept hier.

luchtbeddenOok werden er super leuke luchtbedden gedeeld op de blog. Geen saaie rechttoe rechtaan maar hele frisse kleuren met toffe vormen. Zo zag je een ananas, een watermeloen, een tompouce en andere toppers voorbij komen. Je leest en koopt ze hier.

Dinsdag

ChantalDinsdag deelde Chantal haar bijzondere verhaal. Na een voorbeeldige zwangerschap volgde een heftige bevalling met complicaties. Je leest hier haar aangrijpende verslag.

BorstvoedingBorstvoedingsverhalen zijn altijd fijn om te lezen. Dinsdag deelde Leonie haar ervaring hoe bijzonder dit eigenlijk is. Een mooi artikel dat veel reacties losmaakte. Je leest hem hier terug.

Woensdag

Nijntje muziekdoosDit was de 62e verjaardag van Nijntje. Ik gaf een aantal leuke tips, want deze figuur blijft leuk. Je leest het artikel hier terug.

Voorstelstukje BoEr was ook goed nieuws te delen, want ik mocht jullie voorstellen aan een nieuwe topper, Bo. Zij komt ons team versterken en daar ben ik ontzettend blij mee. Een leuke moeder vol van passie en moeder van een mooie dochter. Je leest haar voorstelstukje hier.

Donderdag

sandyDonderdag deelde Sandy haar bijzondere verhaal. Helaas werd er totaal niet naar haar onderbuikgevoel geluisterd en zij bewijst maar weer eens hoe belangrijk het is dat er naar een moeder geluisterd wordt. Je lees haar verhaal hier.

Wanneer je zwanger bent, gaat er werkelijk een wereld voor je open. Maar ook als je al moeder bent is het fijn om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Annerie zocht dit voor je uit en gaf een overzicht van echte babymusthaves. Lees hier haar overzicht.

Vrijdag

instructiesGisteren deelde Joyce ons waardevolle tips over de opvoeding, Zij deelde of je instructies kan geven aan een baby. Iets wat interessant is voor elke jonge ouder. Lees mee en doe er je voordeel mee. Dit is de link naar het artikel.

BrigitteOok verscheen er weer een mega toffe Q&A met zwangere Brigitte. Zij deelde hoe zij toeleeft naar de bevalling en de geboorte. Dit blijft leuk om terug te lezen hoe andere moeders hierin staan. Je leest haar ervaringen hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *