Ook vandaag een update van alle artikelen op de blog. Wanneer je door het algoritme berichten hebt gemist of door alle drukte dan is dit artikel een aanrader. Maar zeker ook wanneer je gewoon nogmaals een artikel wilt doorlezen. Zo waren er afgelopen week heftige verhalen te lezen over de start van Airen en de opeenstapeling aan verdriet van een andere mama. Maar ook volop shoptips, vaderdagtips en meer in de wekelijkse update week 24.

Kortom genoeg leuks om weer even lekker terug te lezen.

Wekelijkse update week 24

Zaterdag

recept banaan weekoverzicht 24Banaan is vaak een van de eerste hapjes die baby’s als bijvoeding eten. Met deze fruitsoort kan je talloze kanten op. Maxime deelt in dit artikel 3 heerlijke recepten. Makkelijk, lekker en beregezond.

wekelijkse update van week 23Uiteraard was er ook het weekoverzicht te lezen. Een lekker praktisch artikel waar je nog eens even alle leuke content op een rij hebt. Je leest week 23 hier.

Zondag

week 24 van 2017Hier kon je in mijn diary teruglezen dat ik bij het circus was geweest, maar ook dat Regan’s portemonnee is teruggevonden en meer. Je leest hem hier.

wekelijkse update 24Wanneer je zwanger raakt wil je het liefst alles tot in de puntjes regelen. Er gaat werkelijk een wereld open met wat er in babyland allemaal te koop is. Maar wat heb je nou echt nodig? Michelle deelt in dit artikel haar waardevolle tips.

Maandag

Babykamer van MeesMaandag verscheen er weer een te gekke babykamer online. Dit is iedere week een feestje en de ene kamer is nog mooier dan de ander. Ook deze week weer een paradepaardje. Je leest en ziet hem hier.

VW T2 campervan door Glencoe, SchotlandRoadtrippen met een campervan. Dat is de ultieme droom van velen. Maar hoe gaat dat als je deze wens hebt en 2 kinderen? Saskia nam ons mee op haar reis. Echt fantastisch! Je leest haar ervaring hier.

Dinsdag

liesbethDinsdag verscheen er weer een bijzonder verhaal. Liesbeth deelde haar ervaring rondom haar zwangerschap. Bij haar werd het CMV virus ontdekt en een onzekere periode volgde. Je leest haar artikel hier.

spaarpottenSpaar jij voor je kinderen? Dit is zeker belangrijk om bij stil te staan. Ik selecteerde 5 spaarpotten om het nog leuker te maken. Je koopt ze hier.

Vaderdag 4Morgen is het vaderdag. Je ziet op internet talloze lijstjes voorbij komen met de ultieme vaderdagkado’s. Maar stiekem wordt toch elke ouder het meest blij van een zelfgemaakt cadeau? Lisa deelde in dit artikel een paar originele die ook nog eens heel erg leuk zijn om te maken.

Woensdag

voorzichtige peuterOp woensdag deelde Tanja haar ervaring met haar peuter. Hij is voorzichtig en zij vraagt zich af dit irritant is of juist ideaal. Hier zullen de meningen over verdeeld zijn maar zij deelde die van haar in ieder geval hier.

twinnen met papaTwinnen met je kids is hot. Waar je voorheen vooral mama/dochter zag zie je nu ook steeds meer vader en zoon. Ik zocht de leukste items voor je uit. Je vindt alle items hier. Veel shopplezier!

Goed nieuws want afgelopen week mocht ik jullie voorstellen aan onze nieuwe aanwinst: Leonie. Ik ben ontzettend blij met haar en zij stelt zich in dit artikel voor.

Donderdag

airenDonderdagochtend was het bijzondere verhaal van Denice. Zij werd vrij onverwachts zwanger en nadat zij dit nieuws een plekje hadden gegeven werd het eerste jaar behoorlijk heftig wat zich vooral kenmerkte met slapeloze nachten en huilen. Je leest haar verhaal hier.

KinderopvangWanneer je zwanger bent en moet gaan werken na je verlof dan is het essentieel om op tijd een kinderopvang te zoeken. Of je nou wilt gaan voor een kinderdagverblijf, een gastouder, een nanny aan huis of de opa’s en oma’s worden ingeschakeld. Mascha deelt in dit artikel een paar waardevolle tips die de keuze misschien een stuk makkelijker maken. Je leest het artikel hier.

Vrijdag

MelanieOp vrijdag stond er een leuke Q&A online. Deze rubriek is razend populair en werd ook deze week weer goed ontvangen. Melanie deelde haar ervaringen over het moederschap. Zo heeft zij nooit eten uit potjes gegeven, hebben zij een ideaal schema met slapen en is zij dol op leuke uitjes. Lees mee wat haar favoriete uitjes zijn in haar artikel.

uitjeOok deelde onze blogger Rianne een avontuurlijk uitje. Iets waar bijna alle kinderen heel blij van worden. Aan de foto’s te zien en haar verhaal hierover worden jij en je kids waarschijnlijk ook heel enthousiast. Je leest hem hier.

opblaasbare zwembandenTot slot deelde ik de leukste opblaasbare zwembanden voor kids. Met het mooie weer en de zomervakantie voor de boeg wordt dit gegarandeerd veel waterpret. Je leest hier welke ik selecteerde en de verkoopadresjes daarbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *