Zoals al eerder aangegeven zijn er wat verschuivingen gaande op de blog. Zo zal er vanaf deze week elke week een wekelijkse update worden geplaatst. Aangezien iedereen druk is met werk, kids, sporten en sociaal leven is dit dus een extra mogelijkheid om helemaal up to date te blijven van de leukste content.

De wekelijkse update zal gaan van vrijdag tot vrijdag.

Wekelijkse update

Zaterdag 13-5

boekentips meiOok verscheen de maandelijkse boekentips. Elke maand worden er een paar super leuke boekjes gedeeld op de blog die allemaal favoriet zijn bij onze kids. Deze maand selecteerde Annerie een aantal toppers. Je leest het artikel hier.

Zondag

safaripark Beekse bergenOp zondag deelde onze Edith haar ervaringen over Safaripark Beekse Bergen. Vaak vragen moeders zich af wat leuke uitjes zijn. Nou Edith deelde er een wat zeker de moeite waard is. Je leest het artikel hier.

biologische moederOok deelde Natasja een open brief aan de adoptiemoeder van haar zoontje. Een prachtige, ontroerende brief die je zeker moet lezen. Je leest hem hier.

Dinsdag

Beste apps voor kinderen

Op dinsdag deelde Simone de beste en veiligste apps voor kinderen. Toen ik zwanger was hij ik mij stellig voorgenomen om Olivia niet de tablet te geven. Maar sinds ik moeder ben, ben ik van dat geloof afgestapt omdat het soms toch rust creëert. Wat ik wel belangrijk vind is dat het niet te lang is en geschikte apps zijn. Simone deelt hier een paar toppers.

het is een faseOok deelde ik een openhartig mijn ervaringen met fases waar nou eenmaal elke moeder mee te maken krijgt. Behoorlijke pittig maar geruststellend dat het een fase is. Je leest hem hier.

Woensdag

De mooiste badkledingMet het mooie weer op komst is het tijd om je te oriënteren voor badkleding. Wanneer je nu op onderzoek gaat heb je nog ruime keus. Vandaar dat onze Claire de mooiste badkleding heeft uitgezocht voor boys en girls. Dat wordt weer lekker shoppen! Je leest het hier.

zwangerschap kenbaar makenOok op woensdag werden er 10 originele manieren gedeeld om je zwangerschap kenbaar te maken. Vandaag de dag wordt er veel tijd en aandacht besteed aan de bekendmaking. Er staan een paar hele originele voor je op een rij gezet in een blog. Ik ben benieuwd wat jij van die leuke buisjes vindt? Je leest het hier.

Donderdag

hotspots leidenOp donderdag deelde Mascha de allerleukste hotspots van Leiden. Zij heeft in deze stad gestudeerd dus weet als geen ander de leukste hotspots voor je uit te stippelen. En deelt deze dan ook graag met ons op de blog. Je leest het hier.

naif aftersunGoed smeren kan je ook niet genoeg benadrukken. Vooral na mijn werkervaring in de oncologie en dus heel veel huidkanker voorbij heb zien komen hoop ik zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze blog. Ook aftersun is een goede boost voor de huid na een dag in de zon. Goed nieuws dan ook dat Naïf een aftersun heeft uitgebracht. Je leest er hier meer over.

Vrijdag

consequentOnze pedagoog Joyce schreef een artikel over consequent zijn binnen de opvoeding. Als ik dit artikel lees betrap ik mijzelf erop dat ik hier nog veel in kan verbeteren. Hoe ga jij hiermee om in de opvoeding? En heb je wat aan de tips die Joyce geeft? Je leest haar artikel hier.

even voorstellen: saskiaWe zijn behoorlijk gegroeid en daarom is versterking van harte welkom. Ik ben dan ook apetrots om onze nieuwe blogger Saskia te introduceren. Je leest haar voorstelstukje hier.

Onlinelifestylemagazine LeonieVanaf heden komt de populaire rubriek ‘ Q&A met mom’ op vrijdag online. Deze week gaf ik het woord aan Leonie. Een spontane mama die volop geniet van het moederschap en daarnaast ook nog allemaal leuke dingen onderneemt. Je leest de Q&A hier.

Veel leesplezier de komende week en ik kan alvast verklappen dat er aankomende week weer hele leuke onderwerpen op de planning staan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *