Wellicht ben je afgelopen week druk geweest met werk, de kinderen of hobby’s en heb je leuke berichten gemist? Niet getreurd want ook vandaag staat er een wekelijkse update online. Met hierin alle berichten op een rij. Zo blijf je dus op de hoogte van alle leuke content van week 23. Zo was er afgelopen week het laatste deel van de scheiding van Kelly te lezen, maar ook het bijzondere verhaal van Mirjam, een super leuke babykamer, lekkere recepten, een Q&A met mom to be en veel meer. Lees mee in het week overzicht.

Wekelijkse update van week 23

Zondag

Sarcasm

Op zondag deelde Natasja de ‘bijzondere vragen en opmerkingen die zij naar haar hoofd geslingerd krijgt in verband met haar adoptie. Zij heeft een zoontje geadopteerd en daar krijgt zij zo nu en dan de meest bizarre opmerkingen over. Lees mee en verbaas je in dit artikel.

Maandag

PienOp maandag wordt er altijd een babykamer gedeeld. Een populaire rubriek en hoe kan dit ook anders want het is en blijft leuk om bij anderen binnen te kijken. Deze week deelde Minke  de kinderkamer. Na een hectische periode van vele verhuizingen kon zij zich gaan vestigen in een mooi huis en richten op de kinderkamers. Lees en kijk mee in deze te gekke kamers.

Speen aflerenDe speen afleren kan een behoorlijke klus zijn. Zo liet Dilva ons afgelopen week zien dat je met volhouden behoorlijk veel kunt bereiken, maar eenvoudig was dit niet. Je leest haar ervaring hier terug.

Dinsdag

scheiding deel 3Op dinsdag verscheen het heftige en mooi geschreven scheidingsverhaal van Kelly online. Zij deelde afgelopen twee weken hoe deze verliep, hoe zij een heftige ziekte overwon en hoe zij de liefde hervond met haar jeugdliefde. Een bijzonder verhaal en mocht je hem nog niet hebben gelezen zeker de moeite waard om dit alsnog te doen. Je leest hem hier.

otisOnze Joene heeft recent de kledingkast van haar dochter gedeeld. Deze week deelde zij de kledingkast van haar zoontje Otis. Zij is als geen ander op de hoogte van de laatste trends en weet dit dan ook goed over te brengen op haar kids. Zeker de moeite waard om dit artikel er nog eens bij te pakken. Lees hier het artikel en raak geinspireerd.

Woensdag

Banaan - aardbeien smoothieEr komt steeds meer aandacht voor gezonde voeding. Sinds ik van een ervaren kinderarts heb gehoord dat maar liefst 80% van de kinderen te weinig groente eet wil ik hier meer aandacht aan besteden. Zo zal er wekelijks een lekkere recept of recepten online komen. Denk hierbij aan tussendoortjes, shakes, ontbijt, lunch, etc. Deze week deelde Kirsten een heerlijke smoothie met aardbeien en banaan. Je leest hem hier terug.

AnOntzettend trots ben ik op het team dat er nu staat. Een club van gedreven en enthousiaste mama’s. Om een breder publiek te bereiken heb ik de Belgische mama An gevraagd om ons team te komen versterken. Een ervaren blogger waar wij waarschijnlijk ook nog het nodige van kunnen leren. Zij stelde zich afgelopen week aan ons voor in haar voorstelstukje. Je leest hem hier terug.

Donderdag

verdrietOp donderdag verschijnt er vanaf heden een bijzonder verhaal. Ik heb recent een oproep gedaan en hier zijn veel reacties opgekomen. Zo willen veel moeders hun eigen bijzondere verhaal delen. Zo ook Mirjam. Een moeder van vier die ongelooflijk veel heeft meegemaakt tijdens haar zwangerschap en na de geboorte. Zij deelt haar verhaal hier.

Confetti MaastrichtOok deelde Simone de hotspots van Maastricht. Dat zijn er nogal veel dus vandaar dat zij ze iets specifieker heeft uitgewerkt tot de kidsproof hotspots. Van leuke winkels tot aan een heerlijk restaurant. Wellicht heb jij nog een mooie aanvulling? Tips zijn welkom uiteraard. Je leest haar tips hier.

Vrijdag

kinderenVandaag deelde Joyce ons tips over vrije tijd van kinderen. Tegenwoordig is het een soort hype om ten alle tijde druk te zijn. Maar hoe is dit voor kinderen? Joyce deelt hier haar tips & tricks.

Sale kidsfashionWelke mama wordt er niet blij van shoppen. En als het dan ook nog eens met korting is dit helemaal fijn. Joene zette vandaag een aantal shops met hun kortingsacties op een rij. Heel veel shopplezier! Je leest het artikel hier.

Q&A met mom DaisyWanneer je moeder wordt heb je vaak talloze vragen. Ook zijn de meeste moeders benieuwd hoe andere moeders het doen. Daarom heb ik de populaire rubriek ‘ Q&A met mom’ iedere week op de blog staan. Hierin lees je wat mama’s zoal bezig houdt, hoe de zwangerschap gaat, maar ook over shoppen en tips voor toekomstige ouders. Gisteren deelde zwangere Daisy haar ervaringen. Je leest het artikel hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *