Afgelopen week is de nieuwe rubriek “wekelijkse update” gelanceerd. Direct een groot succes, want blijkbaar missen veel volgers berichten gedurende de week. Daarom ook deze week de wekelijkse update van week 21. Met hierin weer een nieuwe blogger, tips om je huid te reinigen, een te gekke babykamer en meer. 

In een oogopslag alle artikelen van de week.

Wekelijkse update van week 21

Deze rubriek zal overigens vanaf heden elke zaterdag gepubliceerd worden. Het overzicht loopt dan van vrijdag tot vrijdag. En vandaag een korter overzicht, omdat het laatste overzicht tot zaterdag liep.

Zondag

diary 21 van 2017Ook afgelopen week kon je weer een kijkje nemen in mijn leven. Zo lees je terug in mijn diary hoe leuk mijn Moederdag was, maar ook hoe de behandeling met visolie gaat. Dit is de link.

Onderweg naar SchotlandTijdens de zwangerschap kreeg Saskia het idee om samen met haar partner te gaan verhuizen naar Schotland. Een behoorlijk rigoureus idee, maar wel super cool natuurlijk. In de tussentijd is haar baby geboren en uiteindelijk vertrokken zij naar het o-zo-mooie Schotland. Je leest haar belevenissen hier.

Maandag

wekelijke update van week 21Maandag deelde Michelle een prachtige babyshop in Antwerpen. Alleen al de foto’s maakte mij enthousiast, om over de inhoud van de winkel nog maar te zwijgen. Je leest haar artikel hier.

Uiteraard was er vandaag weer een te gekke kinderkamer om te bewonderen. Dit keer deelde onze eigen Joene de kinderkamer. Zo liet zij zien dat je bij de kringloopwinkels echt de meest fantastische items kunt scoren. Kijk en lees mee in haar artikel.

Dinsdag

styling feestAfgelopen weekend was de verjaardag van Lisa’s opa. In de artikel laat zij zien dat je de styling wel aan haar over kunt laten. Aan elk detail was gedacht en ik was blij dat ze dit wilde delen op de blog. Wellicht voor jou ook een inspiratiebron?! De link naar het artikel.

Q&A Demico KidsOok verscheen de Q&A met Demico Kids. Dit concept volg ik al een tijdje via social media en is echt fantastisch. Je vindt hier namelijk al je favoriete shops onder een dak, namelijk de online conceptstore. Maar liefst 40 shops waar je hart sneller van gaat kloppen. Ik was heel benieuwd waar de eigenaresse haar inspiratie vandaan haalde, hoe zij haar onderneming vormgeeft en meer. Je leest hem hier terug.

Woensdag

wekelijkse updateWe weten allemaal dat goede huidverzorging, niet roken, gezond eten en voldoende slaap je huid doen stralen. Maar ook goede reiniging behoort tot essentieel huidverzorging. Igna heeft de belangrijkste informatie uitgewerkt voor ons. Je leest haar tips & tricks hier. 

foodblogger maximeOok was er goed nieuws over ons team. Ik heb namelijk Maxime kunnen introduceren. Zij zal ons van vooral lekkere recepten gaan voorzien. Op mijn blog wil ik graag meer aandacht gaan besteden aan lekker en gezond eten, dus zij is meer dan welkom. Je leest haar voorstelstukje hier.

Donderdag

SkybarDonderdag verscheen er een mooie blog van Romy. Zij is 5 maanden geleden geëmigreerd naar Bangkok, een prachtige stad. Maar hoe gaat dit en is dit allemaal wel zo rooskleurig? Romy deelde haar ups en downs van het expatleven. Je leest het artikel hier.

Vrijdag

sportcoachVrijdagochtend verscheen er weer een geweldig bericht van onze pedagoge Joyce. Zij belicht waarom een sportcoach eigenlijk ook pedagogisch onderlegd moet zijn. Ondanks dat zij zich ervan bewust is dat dit niet haalbaar is in de praktijk, geeft ze wel duidelijke argumenten in dit artikel waarom dit wel degelijk een meerwaarde kan bieden. Hier is de link naar het artikel.

AnneOok stond er vrijdag een leuke Q&A online met mama Anne. Zij is dol op fashion en geniet naast haar werk volop van het ouderschap. Je leest haar ervaringen hier.

Winactie

Ook deze week staat er een leuke winactie online. Wellicht heb je hem al gezien en anders is het zeker de moeite waard om mee te doen. Je kunt namelijk een fotoboek winnen voor alle schoolfoto’s van je kids. Hier vind je hoe je kans maakt op deze prijs. Veel succes. Aanstaande maandag maak ik de winnaar bekend.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *